Καταγγελτική η ομιλία του Προέδρου του ΣτΕ στην παρουσίαση βιβλίου του Παυλόπουλου!

0
233

Η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ ήταν εκεί καθώς και ο αντάρτης Κακλαμάνης! Εντύπωση προκάλεσε η ομιλία του Γιάννη Αδαμόπουλου, προέδρου του ΔΣΑ αλλά και η καταγγελτική για το μνημόνιο ομιλία του προέδρου του ΣτΕ, Σωτήρη Ρίζου, που ήταν κύριος ομιλητής στο πάνελ!

Μόλις το πληροφορήθηκαν στο Μαξίμου τράβαγαν τα μαλλιά τους ενώ προκάλεσε εντύπωση η παρουσία στην πρώτη γραμμή του Χαράλαμπου Αθανασίου, υπουργού δικαιοσύνης.

Λέτε να φοβούνται για σαμποτάζ από τους δικαστές στα μνημόνια και το έργο Στουρνάρα;

Με την παρουσία πολυπληθούς και εκλεκτού κοινού, έγινε την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014, στις 18.30, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, η παρουσίαση του βιβλίου του Βουλευτή-Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

«ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ, Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΘΗΣΕΑΣ»

που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη και φαίνεται πως κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, αφού ο συγγραφέας που βρισκόταν στο πάνελ, δεν φάνηκε να πολυσκοτίζεται για το καψόνι που επεφύλαξε ο πρόεδρος στους συναδέλφους του αλλά και στον ίδιο.

Μάλλον η στάση του Σωτήρη Ρίζου θα πρέπει να προβληματίσει πολλούς στην συγκυβέρνηση για το ποία στάση θα ακολουθεί η δικαιοσύνη όταν κρίνει τη νομιμότητα των μνημονιακών ανοσιουργημάτων. Όπως φάνηκε και με τις πρόσφατες αποφάσεις.

Το βιβλίο προλόγισαν οι κ.κ.

– Σωτήρης Ρίζος, Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας,

– Θεόδωρος Φορτσάκης, Καθηγητής, Πρόεδρος της Νομικής Σχολής
του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,

– Γιάννης Αδαμόπουλος, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Ακολούθησε η ομιλία του εξαιρετικού Γιάννη Αδαμόπουλου που κατακεραύνωσε ακόμα και τους παρευρισκομένους υπενθυμίζοντας τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου του μνημονίου και την κακοποίηση του πολιτεύματος από τους ολίγιστους της πολιτικής. Δεν ειναι τυχαίο που και αυτός δέχεται πόλεμο και συκοφαντίες από διάφορες κατευθύνσεις που ενοχλούνται από την δράση του ως πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών

– Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης.

Στην παρουσίαση μεταξύ άλλων παρέστησαν οι κ.κ.

Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, Χαράλαμπος Αθανασίου, Υπουργός Δικαιοσύνης, Χρήστος Σταϊκούρας, Αν. Υπουργός Οικονομικών, Αντώνης Μπέζας, Αν. Υπουργός Υγείας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος ΝΔ, Δημήτρης Σιούφας, π. Πρόεδρος της Βουλής, Αντώνης Λιβάνης, πρώην υπουργός, Κωνσταντίνος Μουσουρούλης, π. Υπουργός Ναυτιλίας, Νικήτας Κακλαμάνης, π. Δήμαρχος-Βουλευτής ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Βουλευτής ΝΔ, Γιώργος Βλάχος, βουλευτής ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, ευρωβουλευτής, Κ. Κουτσογιαννακόπουλος, Βουλευτής ΝΔ, Ιωάννης Τέντες, εισαγγελέας διαφθοράς, δικαστικοί, πανεπιστημιακοί, πολλοί δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά όλες τις αίθουσες της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here