ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΟΜΒΑ στην Εξεταστική Επιτροπή! Καταγγελία για αργομισθία του Συζύγου της Γεννηματά επί υπουργίας της ως ΑΝ.ΥΕΘΑ.

0
184

Τον σύζυγο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά καταγγέλλει στην Εξεταστική Επιτροπή για την υγεία ο Λυκούργος Λιαρόπουλος ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης του Ανδρέα Λοβέρδου! Είναι άλλη μία απόδειξη πως ο ένας κρατάει τον άλλο στο ΠΑΣΟΚ!

Η αποκάλυψη έγινε από τον Λ. Λιαρόπουλο στην Εξεταστική. Τον Λ. Λιαρόπουλο είχε επιβάλλει ως σύμβουλο στο Ντυνάν ο Α. Λοβέρδος την περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας. Μάλιστα ο Λ. Λιαρόπουλος φέρεται να είχε υπογράψει και σύμβαση έναντι 60.000 ευρώ με το Ντυνάν στις 3 Νοεμβρίου 2011.

Στον έλεγχο που έκανε ο Λ. Λιαρόπουλος καταγγέλλονται ως αργόμισθα εννέα πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και ο σύζυγος της Φ. Γεννηματά!

Στην λίστα των αργόμισθων είναι και άλλα εκλεκτά πρόσωπα της ελληνικής κοινωνίας, όπως η Άννα Παναγιωταρέα, η Τότα Χατζοπούλου, στέλεχος της ΝΔ στο συνδυασμό Πατούλη και πρ. γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας.

Ο Λ. Λιαρόπουλος υπογραμμίζει ότι «δεν έγινε αντιληπτό το διακριτό έργο του στο νοσοκομείο και δεν φαίνεται ότι προσέρχονται κανονικά στο νοσοκομείο».

Και γι’ αυτό προτείνει «την άμεση διακοπή της καταβολής των μισθών και την επανεκτίμηση της σκοπιμότητας παραμονής τους στον οργανισμό».

Δείτε το έγγραφο όσων δεν είχαν «διακριτό έργο» και τον μισθό που έπαιρναν πατώντας ΕΔΩ……

Υ.Γ. Απάντηση της Φώφης για την αργομισθία του συζύγου της που κατήγγειλε στην Εξεταστική ο Λιαρόπουλος. 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here