ΚΑΤΑΝΤΙΑ! Οι κορυφαίοι προπαγανδιστές του Μητσοτάκη είναι ξεπουλημένοι Αριστεροί!

0
385

Ξεπουλημένοι Αριστεροί και παρατράγουδα, υμνούν νυχθημερόν τον Μητσοτάκη!

Εντέλει δεν υπάρχει ούτε ένας πραγματικός Νεοδημοκράτης που να βγαίνει ανοιχτά και να υποστηρίζει τον Μητσοτάκη. Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως τα Twitter, έως τα παρακρατικά έντυπα και ιστοσελίδες, οι ίδιες που κάποτε υμνούσαν τον Κώστα Σημίτη, τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον Γιάννο Παπαντωνίου, δεν θα βρείτε ούτε έναν Νεοδημοκράτη να υποστηρίζει τον Μητσοτάκη!

Ειδικά οι Ταλιμπάν του Μητσοτακισμού, αυτοί που εκτοξεύουν την πιο χυδαία προπαγάνδα υπέρ του Μητσοτάκη και κατά του Αλέξη Τσίπρα, οι ξεπλυματίες παιδεραστών και λοιπών κακούργων, που στον ελεύθερο τους χρόνο αναπαράγουν και την πληρωμένη προπαγάνδα της Τουρκίας, είναι όλοι εκσυγχρονιστές ή ξεπουλημένοι Αριστεροί!

Κοινώς, ο μεγάλος ηγέτης που δυστυχώς έχει στα χέρια του και χρησιμοποιεί επάξια την Νέα Δημοκρατία ως φερετζέ του εκσυγχρονισμό, στηρίζεται στην προπαγάνδα ξεπουλημένων Αριστερών που για 30 αργύρια απέδειξαν ότι δεξιοί και αριστεροί, όλοι ίδιοι στο φαΐ.

Το μόνο ελπιδοφόρο είναι ότι δεν υπάρχει ούτε ένας εκτός από τους ξεπουλημένους και τα παρατράγουδα που να στηρίζει το διεφθαρμένο καθεστώς Μητσοτάκη.

Δείτε τι ξετρύπωσε ο Παύλος Πολάκης

-Πολάκης κατά διευθυντή in.gr: «Τα δουλεύεις τα τριάκοντα αργύρια Λευτεράκη».

Με μια «σκληρή» ανάρτηση στο Facebook ο Παύλος Πολάκης σχολιάζει τα δύο FAKEnews που ανάρτησε σήμερα το «in.gr»  του μιντιακού ομίλου του Μαρινάκη, στόχο-ποιώντας τον Αλέξη Τσίπρα από τη μια και τον Κώστα Βαξεβάνη από την άλλη…

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

-Η Δημοσιογραφική «Ομάδα Ανάνηψης» του καθεστώτος Μητσοτάκη!

-Τρομερές αποκαλύψεις Πολάκη για την υπόθεση Λιγνάδη και την εμπλοκή πολιτικών.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του πρώην υπουργού Παύλου Πολάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, αυτό που κυκλοφορεί σε δημοσιογραφικούς κύκλους για το που έχει βρει καταφύγιο το σίχαμα ΛΙΓΝΑΔΗΣ (σε σπίτι πρώην βουλευτίνας και όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ) και από ποιον συνταγματολόγο παίρνει νομικές συμβουλές ……

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, πως στο κύκλο των παιδεραστών εμπλέκονται σημερινοί βουλευτές και όχι μόνο της ΝΔ ,όπως πάλι κυκλοφορεί έντονα σε δημοσιογραφικούς κύκλους.

ΤΟΤΕ Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Δ Ι Ε Σ Τ Ρ Α Μ Μ Ε Ν Ο Ι…

-Τελικά ο Νίκος Γεωργιάδης είχε πολλούς «συναδέλφους» και συμπαραστάτες…

-Τελικά η σύμπραξη σημιτικού ΠΑΣΟΚ και Μητσοτακικής δεξιάς έχει ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ όχι μόνο στην κονόμα αλλά και στη διαστροφή…

Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό, μάλλον έρχεται ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ!!…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Λαμπάδα στον Μπίστη από Μητσοτάκη και Εκσυγχρονιστές.

Η ακατανόητη παραμονή του κ. Μπίστη στον ΣυΡιζΑ, μάλλον δείχνει ότι ο Τσίπρας δεν θέλει να κυβερνήσει…

Όταν στις 13 Μαΐου 2000 οι Εκσυγχρονιστές του Συνασπισμού ανακοίνωναν την αποχώρησή τους από το κόμμα, διά στόματος Νίκου Μπίστη, ο ίδιος, απαντώντας στις φήμες που ήθελαν τα 18 στελέχη να προσχωρούν στο ΠΑΣΟΚ, δήλωνε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος: «Δεν πάμε να νοικιάσουμε διαμέρισμα σε πολυκατοικία άλλων».

Λίγες ώρες μετά, ο λαλίστατος από τότε κ. Μπίστης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και τον Άρη Πορτοσάλτε, όχι μόνο διέψευδε το ενδεχόμενο προσχώρησης τους στο ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για εύκολες κατηγορίες που αποδίδονταν στους 18, αλλά συγχρόνως προειδοποιούσε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα οι «κακοήθεις»  θα έπαιρναν τις απαντήσεις τους. Έτσι τελικά και έγινε.

Ο κ. Μπίστης, γνωστός για τις «σταθερές» του απόψεις και μετακινούμενος από Κόμμα σε Κόμμα, έδωσε την απάντηση που περίμεναν οι…κακοήθεις της εποχής, πέφτοντας λίγες ήμερες μετά στην αγκαλιά του κ. Σημίτη και την οικογένεια του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή olympia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here