Καταπέλτης ο ΣΥΡΙΖΑ κατά Οικονόμου.

0
227

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά, πλέον, και επίσημα την απομάκρυνση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, με σχετική ανακοίνωσή του στην οποία τού χρεώνει την προσπάθεια «συνειδητής παραπληροφόρησης των πολιτών», όσον αφορά στις εξελίξεις στην παραπομπή Παπαγγελόπουλου-Τουλουπάκη.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται τις «Καταγγελίες της δημοσιογράφου Ιωάννας Μάνδρου για οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης των δικαστικών συντακτών, σχετικά την παραπομπή Παπαγγελόπουλου-Τουλουπάκη», σημειώνοντας ότι «Είναι κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Ακολούθως υποστηρίζει πως:

«Ενώ σύμφωνα με το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου, η παραπομπή έγινε για δευτερεύοντες λόγους, άσχετους με την υπόθεση Novartis, από χθες το βράδυ έγινε μια συστηματική προσπάθεια να παρουσιαστεί από τα ΜΜΕ το αντίθετο.

Προφανώς, για να μην μάθουν ποτέ οι πολίτες ότι στην ουσία κατέρρευσε με πάταγο η προσπάθεια να βαφτιστεί το σκάνδαλο ως δήθεν σκευωρία. Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια άνευ προηγουμένου παρακρατική λειτουργία.

Ονόματα εμπλεκόμενων εξαφανίζονται δια μαγείας από έγγραφα, δικαστικές αποφάσεις διαστρεβλώνονται από δικαστικές πηγές, δημοσιογράφοι καταγγέλλουν οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησής τους.

Τα όργανα άσκησης του πειθαρχικού ελέγχου των δικαστών και ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας, οφείλουν να ζητήσουν άμεσα έλεγχο, προκειμένου να αποκαλυφθούν εκείνοι που συνειδητά ήθελαν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη».

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφει τα πυρά του στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τονίζοντας πως:

«O δε κ. Οικονόμου με τη δήλωσή του επιχείρησε συνειδητά να παραπληροφορήσει τους πολίτες, προκειμένου να συντηρήσει ζωντανό τον ισχυρισμό περί δήθεν σκευωρίας, ενώ είχε ήδη καταπέσει με πάταγο στη Δικαιοσύνη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη για αρχή να ξεκινήσει με την απομάκρυνση σήμερα κιόλας του Εθνικού Ψεύτη Οικονόμου. Και στη συνέχεια να πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here