Καταρρέει η χώρα στα χέρια του Μητσοτάκη-Έκρηξη των νέων κρουσμάτων τρομοκρατεί τους πολίτες.

0
362

Ο Απόλυτος Τρόμος απλώνει πάνω από τη χώρα. Είναι καλοκαίρι με ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί και όμως έχουμε πάνω από 2000 Νέα Κρούσματα σήμερα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την λανθασμένη πολιτική της αντί να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, αντίθετα τροφοδοτεί το αντί-εμβολιαστικό κίνημα με την στενοκεφαλιά της.

Αν λάβουμε μάλιστα υπόψη μας και το γεγονός που αποκάλυψε σήμερα η Καθημερινή πως γίνονται εμβολιασμοί-μαϊμού όπου οι γιατροί έναντι αμοιβής πετάνε το εμβόλιο και εκδίδουν πιστοποιητικό ότι ο ασθενής εμβολιάστηκε (Δείτε ΕΔΩ: Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού χορηγούσε γιατρός στο Ασκληπιείο!), τότε η ανησυχία μας μεγαλώνει καθώς δεν ξέρουμε πόσες τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν που δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Η κυβέρνηση θα έπρεπε ξεκινήσει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς πρώτα από τους βουλευτές και τους υπουργούς της και να αναρτήσει δημόσια τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όλων καθώς τώρα κυκλοφορούν υπόνοιες πως υπάρχουν μέσα στην κοινοβουλευτική της ομάδα αρνητές του εμβολίου που κρύβονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here