Καταρρέουν τα Πάντα! Κραυγή Οργής και απόγνωσης από το Στρατιωτικό Νοσηλευτικό Προσωπικό του 251 ΓΝΑ για την πολιτική της Κυβέρνησης!

0
288

Η επιστολή «καταπέλτης» στον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας….

Καταρρέουν όλα! Λες και κάποιοι στην Κυβέρνηση έχουν βαλθεί να μην αφήσουν τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα! Κραυγή οργής και απόγνωσης από το Στρατιωτικό Νοσηλευτικό Προσωπικό του 251 ΓΝΑ για την πολιτική της Κυβέρνησης, που τους έχει «γονατίσει»!

Ολόκληρη η επιστολή «καταπέλτης» στον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας από το Νοσηλευτικό Προσωπικό του 251 ΓΝΑ:

«Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ,

Με το παρόν έγγραφό μας, σας μεταφέρουμε τα παράπονα, την δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση Νοσηλευτικού Προσωπικού του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251 ΓΝΑ), σχετικά με επιβάρυνση του προγραμματισμού των βαρδιών που καλείται να εκτελέσει εφεξής το προσωπικό αυτό, εξαιτίας ενός γεγονότος που, όπως το ίδιο το προσωπικό καταγγέλλει, ελήφθη καθαρά και μόνο με οικονομικούς όρους, δημιουργώντας δύο ταχυτήτων εργαζόμενους.

Η δυσφορία τους αφορά σε απόφαση της Διοίκησης σε σχέση με τις νυχτερινές βάρδιές τους και τις βάρδιές τους κατά τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, με την απόφαση αυτή, το πολιτικό νοσηλευτικό προσωπικό που προσλήφθηκε επικουρικά από την αρχή της πανδημίας για την κάλυψη αναγκών στο 251 ΓΝΑ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΕΙΔΟΧ), αφαιρέθηκε-εξαιρέθηκε από όλες τις ως άνω βάρδιες, με αποτέλεσμα να τις επιβαρυνθεί εξ΄ ολοκλήρου το στρατιωτικό νοσηλευτικό προσωπικό και μόνο.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here