Κεραυνοί Κύρτσου κατά Σακελλαροπούλου: Γύρισε το Me Too υπέρ του Βιαστή!

0
255

Σε ανάρτηση του ο Γιώργος Κύρτσος τονίζει:

Ντρόπιασε την Δημοκρατία για να υπερασπίσει τον Λιγνάδη!

Την ημέρα που υποτίθεται το Πολιτικό Σύστημα τιμά την Δημοκρατία, δηλαδή την αρχή της πλειοψηφίας, η πρόεδρος της Δημοκρατίας εκμεταλλευόμενη τον θεσμικό της ρόλο, προέβη κυριολεκτικά σε ένα παραλήρημα προκειμένου να υπερασπιστεί τον πρωτόδικα καταδικασμένο βιαστή ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη.

Είναι η δεύτερη φορά που η πρόεδρος επιχειρεί να υπερασπίσει έναν άνθρωπο με τον οποίον όπως φαίνεται σχετίζεται, διότι δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για αυτή την εμμονή της στο πρόσωπο του.

Διαβάστε την κατάπτυστη αναφορά της προέδρου:

«Ο λαϊκισμός ριζώνει στις αντιφάσεις και τις ανισότητες, αμφισβητώντας ανοικτά τις βασικές αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας. Υπονομεύει τη διάκριση των εξουσιών και την ισορροπία του πολιτεύματος.

Τα θεσμικά αντίβαρα, όμως, είναι θεμέλια του Κράτους Δικαίου και δεν υποτάσσονται στις πλειοψηφίες και τους εφήμερους συσχετισμούς. Η δικαιοσύνη δεν απονέμεται με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους».

Μιλάμε για ένα παραλήρημα προσβλητικό για την ίδια τη δημοκρατία…Ένας άνθρωπος ο οποίος δεν πιστεύει στην αρχή της πλειοψηφίας, δεν έχει θέση στο προεδρικό μέγαρο.

Ποιο…βλαστάρι γράφει τους λόγους της Προέδρου;

Η πληροφορία που μάθαμε είναι απ’ αυτές που «πέφτουν τα τσιμέντα» για να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιρική αργκό.

-Ποιος γράφει πλέον τους λόγους της Προέδρου της Δημοκρατίας;

-Τι σχέση έχει ο επιφανής λογογράφος με το γειτονικό στην Προεδρία της Δημοκρατίας ευαγές κτίριο του Μεγάρου Μάξιμου;

-Επιτρέπεται η συνεργασία ή μήπως πρόκειται για μια επιεικώς «ανάρμοστη» θεσμική σχέση;

Επειδή όλα τα προηγούμενα που υπονοούμε ασφαλώς ισχύουν, εύκολα μπορούμε να προβλέψουμε ότι στο (πολύ) άμεσο μέλλον θα υπάρξουν προβλήματα, θεσμικά και πολιτικά.

Πλέον η Κ. Σακελαροπούλου δεν είναι στο απυρόβλητο, καθώς η ίδια επέλεξε οι παρεμβάσεις της να είναι ευθέως συντονισμένες με την Κυβέρνηση.

Λοιπόν ας επιστρέψουμε στο αρχικό ερώτημα: ποιο…βλαστάρι γράφει πλέον τους λόγους της Προέδρου της Δημοκρατίας;

Θα επανέλθουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here