Κεραυνοί Μάζη για τα παιχνίδια των ερωτευμένων με την εξουσία στα Εθνικά θέματα!

0
553

Ο Καθηγητής Γεωπολιτικής του ΕΚΠΑ Δρ Ιωάννης Μάζης στη συνέντευξη του στο Militaire αναλύει τις πολλές και «θερμές» εξελίξεις στην περιοχή μας ξεκινώντας όπως είναι φυσικό από τα γεγονότα στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και στη Λωρίδα της Γάζας. Αναφέρεται στην εμπλοκή της Τουρκίας και στην απολύτως υποκριτική συμπεριφοράς της Τουρκίας.

«Αυτά που ζητά ο κ. Ερντογάν ας τα εφαρμόσει στους Κούρδους και στην Κύπρο» λέει ο κ. Μάζης επικαλούμενος τα όσα του απάντησε ο υιός Νετανιάχου.

«Ο κ. Ερντογάν έχει ενοχληθεί από τη διαδικασία ‘συμφιλίωσης΄ του Ισραήλ με αραβικές χώρες» επισημαίνει ο κ. Μάζης και προσθέτει ότι ο Μπάϊντεν θα επιδιώξει την αλλαγή ηγεσίας στην Τουρκία. Τονίζει ωστόσο ότι οι επόμενοι θα είναι πολύ χειρότεροι από τον Ερντογάν…

Και η Ελλάδα;

Ο καθηγητής Γεωπολιτικής επισημαίνει «την ηττοπαθή, ενδοτική και τελείως ανορθολογική προσέγγιση της πολιτικής του κατευνασμού».

Τι πρέπει να κάνει; «Να αξιοποιήσει την έντονη αντιπαράθεση Γαλλίας-Τουρκίας, να υιοθετήσει το Γαλλικό πρόγραμμα εξοπλισμών, γιατί θα έχει ρήτρα συνδρομής και γιατί η νέα πρόταση των Γάλλων για τις Belharra περιλαμβάνει και Scalp Naval».

Μέσω αυτής της συμφωνίας θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας «υπό-νατοϊκός θύλακας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου υπό το συντονισμό της Γαλλίας» ο οποίος ασφαλώς θα πίεζε αφόρητα την Τουρκία.

Όσο για όσους υποστηρίζουν άλλες λύσεις επικαλούμενοι «γεωπολιτικές δικαιολογίες» ο κ. Μάζης λέει ότι απλά αυτές θέλουν να κρύψουν «ότι θα μας δώσουν εντολές τις οποίες θα πρέπει να εκτελέσουμε», δείχνοντας τις ΗΠΑ.

Μιλά ανοιχτά για τους σχεδιαζόμενους εξοπλισμούς καταλήγοντας: «Διάβολε, ας πάρουμε αυτά τα σκάφη (Belharra) για να κάνουμε τη δουλειά μας για να εφαρμόσουμε το ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδας-Κύπρου το οποίο θα πρέπει να μπορούμε να το υποστηρίξουμε».

Δίνει τεράστια σημασία στο Κυπριακό και κατηγορεί όσους το αντιμετωπίζουν με τη λογική ότι «ας ξεμπερδεύουμε με το Κυπριακό για να ζήσουμε ανενόχλητοι τον έρωτα μας με την εξουσία…Δεν καταλαβαίνουν ότι αν συλληφθεί όμηρος το 10% του Ελληνισμού στο νησί της Κύπρου, καμία κυβέρνηση στην Αθήνα δεν θα μπορεί να σταθεί».

Υ.Γ. Ιωάννης Μάζης: Ισλαμοφασίστες κυβερνούν την Τουρκία.

Καταπέλτης στο Κεντρικό Δελτίο του Star ο καθηγητής γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννης Μάζης.

Ένας άνθρωπος ο οποίος αποτελεί μία Πραγματικά Εθνική Φωνή, αλλά και τη φωνή της Αλήθειας.

Ο Ιωάννης Μάζης λοιπόν τεκμηρίωσε το γεγονός ότι ο Ερντογάν μαζί με τον Μπαχτσελί συνιστούν τον ορισμό του Ίσλα μου φασισμού, άρα η Τουρκία αυτή τη στιγμή κυβερνάται και ελέγχεται πλήρως από τους ισλαμοφασίστες.

Έκρουσε όμως και τον κώδωνα του κινδύνου για την παγκόσμια απειλή που συνιστά αυτή η κατάσταση. Διότι η προσπάθεια Ερντογάν, όπως τόνισε, να εκμεταλλευτεί τα θρησκευτικά χαρακτηριστικά των λαών και να βασίσει την δημιουργία κλίματος ανωμαλίας στην θρησκεία, είναι απειλή όχι μόνο κατά της Ελλάδας, αλλά κατά της ανθρωπότητας.

Και φυσικά ο πολιτισμένος κόσμος κάνει ακριβώς το ίδιο λάθος που έκανε με τον Χίτλερ. Κατευνασμός, συνεννόηση, ακόμα και χρηματικές ενισχύσεις! Την ώρα που ο άλλος δημιουργεί ένα κτήνος που θα βρεθεί αντιμέτωπο με ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η συνέχεια του Κεντρικού Δελτίου του Star ΕΔΩ………..

Αποκαλυπτικό βίντεο:

Κλείνοντας να αφιερώσουμε τo παρακάτω βίντεο στους απανταχού οπαδούς της Ελληνοτουρκικής προσέγγισης.

Eίναι το πλέον επικίνδυνο για το μέλλον βίντεο το οποίο πρέπει να μας τρομάξει και να μας αφυπνίσει. Δείχνει παιδιά δημοτικού σχολείου να λένε το ισλαμοφαστιστικό εμβατήριο «Μεχμετσίκ».

Ιδού μια πρόχειρη απόδοση στα Ελληνικά:

«Ο στρατός μας είναι το σπίτι του προφήτη, η θεϊκή δικαιοσύνη είναι η επιθυμία μας. Όλος ο ισλαμικός κόσμος είναι πατρίδα μας, η κόκκινη σημαία λατρεύει να ανεμίζει. Όλοι οι στρατιώτες μας είναι «πιστοί»…είθε ο Αλλάχ να μας χαρίσει νέα νίκη.

Ρωτάμε τον «Μεχμετσίκ» (οι Τούρκοι στρατιώτες), «προς τα που θα εκστρατεύσεις»;

Απαντά προς τη χρυσή Μηλιά (Βιέννη)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here