Κλειστά όλα τα σχολεία αύριο Παρασκευή στην Αττική.

0
639

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή (28 Σεπτεμβρίου) όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής, με απόφαση της Περιφερειάρχου Ρένας Δούρου, λόγω της έντονης κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα στη ανακοίνωση αναφέρεται ότι η απόφαση λήφθηκε «λόγω των ιδιαίτερα έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών». 

Στην απόφαση αυτή συνέτεινε και η αυριανή «ημέρα αθλητισμού» για όλη τη χώρα, όπου με τις παρούσες καιρικές συνθήκες και τις συνεχείς μετακινήσεις των μαθητών σε αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι υπαίθριοι εγκυμονούσαν περεταίρω κινδύνους οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό αποτράπηκαν. 

Τέλος, σημειώνεται ότι η λειτουργία ή μη των νηπιαγωγείων και των παιδικών σταθμών υπάγεται στην αρμοδιότητα της κάθε Δημοτικής Αρχής.

Υ.Γ. Κλειστοί αύριο και οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς.

Κλειστοί θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, όλοι οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς εξαιτίας της πρόγνωσης εντόνων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των παιδιών.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here