ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ ο πόλεμος μεταξύ Τσίπρα και Μαρινάκη!

0
165

Ένα νέο «επεισόδιο» προστέθηκε στη σφοδρή σύγκρουση που διαρκεί εδώ και αρκετό καιρό μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, φανερώνοντας πως ο πόλεμος μεταξύ των δύο πλευρών κλιμακώνεται.

Αφορμή για το νέο «επεισόδιο» έδωσε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» σχετικά με τους πλειστηριασμούς, το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, το οποίο με μια ανακοίνωση «φωτιά» πέρασε στην αντεπίθεση, προσθέτοντας στην «εξίσωση» και την οικογένεια Μητσοτάκη, με την οποία άλλωστε ο επιχειρηματίας είναι γνωστό πως διατηρεί στενές σχέσεις.

Δείτε επίσης: «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» απαντά το Μαξίμου στα «Νέα»

Έτσι, χαρακτηρίζοντας «Τα Νέα» ως εφημερίδα «ιδιοκτησίας του γνωστού υπόδικου επιχειρηματία και επιστήθιου φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη», το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού διέψευσε το δημοσίευμα σχετικά με περίπτωση σπιτιού που τέθηκε σε πλειστηριασμό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η προσπάθειά τους να παρουσιάσουν υπόθεση που αφορούσε χρέη ιδιωτών προς ιδιώτες ως υπόθεση χρεών σε τράπεζες και το Δημόσιο και έτσι να δημιουργήσουν την εντύπωση πως δεν προστατεύεται η λαϊκή κατοικία, επιβεβαιώνει ότι η αξιοπιστία τους είναι πιο στημένη και από τους στημένους αγώνες που έδιναν μαύρο χρήμα στα στοιχήματα».

Δείτε επίσης: Παραπομπή Μαρινάκη και 27 ακόμη προσώπων σε δίκη για τα «στημένα»

Αξίζει να σημειωθεί πως το γεγονός ότι η οργισμένη απάντηση δόθηκε, όχι μέσω non paper και «κύκλων», αλλά με επίσημο τρόπο μέσω του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, έχει τη δική του σημασία, καθώς υποδηλώνει πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν δείχνει διατεθειμένος να υποχωρήσει στην κατά μέτωπο σύγκρουση με τα περιγραφόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Οι «ρουκέτες» Τσίπρα για Μαρινάκη στη Βουλή

Ωστόσο, το σημερινό «επεισόδιο» δεν είναι το πρώτο. Προσφάτως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την υπόθεση με τη Σαουδική Αραβία, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν δίστασε να βάλει ξανά στο στόχαστρό του τον εν λόγω επιχειρηματία «χρεώνοντάς» του συντονισμένη επίθεση κατά της κυβέρνησης από τα ΜΜΕ που βρίσκονται υπό τη σκέπη του.

«Μετά τις αποκαλύψεις που αφορούσαν την κατάθεση της γραμματέας του κ. Χριστοφοράκου, επιστήθιου και οικογενειακού σας φίλου, όλως παραδόξως, ένα συντονισμένο κρεσέντο ΜΜΕ του όπως κατά δήλωση της κυρίας Μπακογιάννη, κουμπάρου σας ο οποίος το τελευταίο διάστημα περνάει πιο συχνά την πόρτα του εισαγγελέα από το κατώφλι του σπιτιού του κι έχει αγοράσει επτά εφημερίδες»…..δήλωσε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής ο κ. Τσίπρας «φωτογραφίζοντας» τον κ. Μαρινάκη.

Συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω, το εγγύς μέλλον προβλέπεται «εκρηκτικό»!……..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here