Κλονίστηκε ο Πρωθυπουργός από τα αρνητικά σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

0
321

Ως απολύτως δικαιολογημένη χαρακτηρίζεται η έκρηξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής, κατά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Twitter και Facebook.

Όπως σας είχα αποκαλύψει, επί δύο ημέρες, ο Πρωθυπουργός είναι εξαιρετικά απογοητευμένος από τις αντιδράσεις των χρηστών κυρίως του Facebook και στις δύο τελευταίες του αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ανέβασε το προσωπικό του μήνυμα μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης και τον τραυματισμό του αστυνομικού. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πραγματικό σοκ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού για πρώτη φορά υπήρχε τέτοια αποδοκιμασία στο πρόσωπο του.

Ζήτησε ευθύνες από το επικοινωνιακό του επιτελείου, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν πως ήταν αποτύπωση μίας «στιγμιαίας δυσαρέσκειας» του κόσμου λόγω των εικόνων βίας που επικρατούσαν στους δρόμους και πως αυτό δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα του στην κοινωνία.

Σοκ για τον Πρωθυπουργό τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια στα Social Media

Έτσι, ελήφθη η απόφαση να επανέλθει με νέο διάγγελμα, θετικό αυτή τη φορά, όπου θα ανακοίνωνε την ενίσχυση επιχειρήσεων και επαγγελματιών με κάποια δισεκατομμύρια ευρώ. Όπερ και εγένετο. Έτσι λοιπόν, το διάγγελμα με τα θετικά νέα αναρτήθηκε επίσης στον προσωπικό λογαριασμό του πρωθυπουργού στο facebook, παρά τις αντιρρήσεις που εξέφρασαν κάποιοι συνεργάτες του.

Αυτό που ακολούθησε, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Τα αναλυτικά σχόλια ξεπέρασαν ακόμα και τις χειρότερες προσδοκίες, για να μην πούμε εφιάλτες, της επικοινωνιακής ομάδας του πρωθυπουργού. Δεν έχει ιστορική αντιστοιχία τέτοια δυσαρέσκεια απέναντι σε ένα θετικό μήνυμα, όπου ένας ηγέτης δυτικού κράτους να ανακοινώνει μέτρα στήριξης της οικονομίας και να δέχεται τέτοιον καταιγισμό αρνητικών σχολίων.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΝΑ γιατί κατέρρευσε ο Μητσοτάκης. Οι καλύτερες δημοσκοπήσεις είναι οι πραγματικές.

Δείτε σε 4 διαφορετικές αναρτήσεις του Μητσοτάκη την κατακραυγή του κόσμου.

Έως και πενταπλάσια τα αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις από τα θετικά, στις αναρτήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στους προσωπικούς τους λογαριασμούς!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Νίκος Μπογιόπουλος: «Πόσα μεμονωμένα περιστατικά κάνουν ένα καθεστώς;»

Ο Δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here