Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας Συλλόγων Κηφισιάς.

0
528

Του Πολιτιστικού Συλλόγου των Κηφισιωτών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου των Κηφισιωτών, παρουσία του βουλευτή Θοδωρή Ρουσσόπουλου, του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων και πλήθος κόσμου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηφισιωτών θέλοντας να τιμήσει την Ελληνική Αστυνομία βράβευσε το Τμήμα Ασφαλείας και Τροχαίας Κηφισιάς για την προσφορά του στον Δήμο. Η εκδήλωση έκλεισε μουσικά με τον μαέστρο Φίλιππο Χίου στο πιάνο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Α. Μακρής, ο αντιπρόεδρος της Ανθοκομικής Γ. Κατσίμπας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Σκορδίλης, Δ. Λιανός, Γ. Διονυσιώτης και Β. Καραγιαννάκη και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι , Ρ. Νταλλη, Χρ. Αγγελίδη, Α. Βαρέλη.

Του «Φιλοπροόδου Συλλόγου Πολιτείας».

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του «Φιλοπροόδου Συλλόγου Πολιτείας» με την παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, της Αντιδημάρχου Νίνας Ασπασίας Βλάχου, των Δημοτικών Συμβούλων Γιώργου Σκορδίλη και Αγγελικής Παπάζογλου, της Κοινοτικής Συμβούλου Ράνιας Ντάλλη εκπροσώπων συλλόγων της πόλης και πολλών φίλων, κατοίκων και μελών του Συλλόγου.

Εξαιρετικό και το μουσικό πρόγραμμα που ακολούθησε με την Αρετή Κόκκινου (κιθάρα) και τη Μήδεια Χρουσουλίδου (τραγούδι).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here