Κουρουμπλής: Οι πολιτικές τους δολοφονούν και επιμένω να το λέω-Χάθηκαν άδικα άνθρωποι.

0
252

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ανεξάρτητος Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας και πρώην υπουργός Υγείας και πρώην Υπουργός Εσωτερικών στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη.

«Εγώ γεννήθηκα και ανδρώθηκα πολιτικά, να είμαι απέναντι στις πολιτικές της Δεξιάς και κανένας δεν μπορεί να αφαιρέσει από αυτή την σταθερή πορεία επί 40 χρόνια. Σε σκληρές στιγμές.

Όταν δικάζανε τον Ανδρέα Παπανδρέου κι όταν αυτοί που με εγκαλούν τώρα και από το ΚΙΝΑΛ, κρατούσαν αποστάσεις. Αλλά τότε ο Κουρουμπλής ήταν στην πρώτη γραμμή και τότε, όπως είμαι και τώρα απέναντι στην Δεξιά.

Αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Ούτε η διαγραφή μου είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι οι θάνατοι που καθημερινώς βλέπουμε και περνάνε δίπλα μας, όλες αυτές οι απουσίες και πλέον έχουμε εθιστεί και αυτό είναι τρομερό».

Με παίρνουν άνθρωποι σε κατάσταση αλαλαγμού και μου λένε «Κάνε μια προσπάθεια να μπει ο άνθρωπός μας σε μια ΜΕΘ». Και οι άνθρωποι αυτοί, οι περισσότεροι, ξέρετε πως πεθαίνουν; Πεθαίνουν γιατί τους πνίγει η ροή οξυγόνου που δεν είναι σωστή.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι εκτός ΜΕΘ.

Και έρχεται ο κύριος Πρωθυπουργός να μας εγκαλέσει, με θρασύτητα, όπως το έχουν αυτό οι Μητσοτάκηδες.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Όσοι ξέρουν τους συγκεκριμένους ανθρώπους, ξέρουν πως λειτουργούν. Τα ίδια που λέει για τον Τσίπρα, έλεγε ο αείμνηστος πατέρας του για τον Ανδρέα Παπανδρέου:

«Ψεύτη-ψεύτη- ψεύτη. Αυτοί είναι οι μόνοι Άγιοι και οι Αληθινοί άνθρωποι σε αυτόν τον τόπο. Επειδή εγώ ξέρω, από εκεί που προέρχομαι πολιτικά, πως έχει λειτουργήσει όλο αυτό το σύστημα. Τους μιλάω κι εγώ με την γλώσσα που καταλαβαίνουν. Αυτή την γλώσσα καταλαβαίνουν».

Δεν είπα τους βουλευτές της ΝΔ δολοφόνους

Εγώ είπα ότι οι πολιτικές τους, δολοφονούν τους ανθρώπους στα Νοσοκομεία και επιμένω να το λέω.

«Δεν έχω κανένα λόγο να υπαναχωρήσω, γιατί όταν βλέπεις 30 βουλευτές που πέρασαν σήμερα από το βήμα της Βουλής, να μιλούν έναν τόσο μεγάλο αυτοθαυμασμό για ότι κάνουν που μας σώσανε από την καταστροφή και να αδιαφορούν τόσο προκλητικά για τους ανθρώπους που πονάνε. Γιατί υπάρχουν οικογένειες σε αυτό τον τόπο. Είκοσι χιλιάδες οικογένειες, έχουν χάσει ανθρώπους. Και οι μισοί από αυτούς χάθηκαν άδικα. Άδικα. Το λέω μετά λόγου γνώσεως».

Για τα μονοκλωνικά

Για τα μονοκλωνικά αντισώματα, ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι αν και πέρυσι μίλησε ο ίδιος, μίλησε και ο Πολάκης και φέτος, τόνισε ότι για να τα πάρει κάποιος, πρέπει να συνεδριάσει Επιτροπή και μετά από δυο τρεις μέρες είναι αργά για τον ασθενή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here