Κρεμάστηκε 57χρονος μικρομολογιούχος!

0
215

Στις 07/05/2014 το απόγευμα, η γυναίκα του κ. Αντιγόνη Καρασσάβα τον εντόπισε απαγχονισμένο σε ένα δασύλλιο, στην περιοχή της Σωζόπολης. Ο αυτόχειρας ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στη Χαλκιδική με λεωφορείο των ΚΤΕΛ, προκειμένου να απομονωθεί στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας.

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 57χρονος, ανήμερα των γενεθλίων του – την ίδια ημέρα, μάλιστα, ως τραγικό παιχνίδι της μοίρας, ήταν και η επέτειος θανάτου του πατέρα του.

Με πόνο ψυχής, η σύζυγος του 57χρονου μίλησε στο www.thestival.gr για τα αίτια που οδήγησαν τον άντρα της στο απονενοημένο διάβημα.

Από το «κούρεμα» των ομολόγων και μετά, όπως είπε, ο άτυχος άντρας είχε βυθιστεί σε κατάθλιψη και είχε δώσει αρκετές φορές δείγματα πως θέλει να βάλει τέρμα στη ζωή του.

«Δεν πίστευα ότι ο άντρας μου θα μπορούσε να κάνει αυτό το πράγμα…..Το έλεγε, το διακωμωδούσε, αλλά δεν πίστευα ότι θα το κάνει» δήλωσε η γυναίκα του αυτόχειρα, Αντιγόνη Καρασάββα.

Τα λόγια της συζύγου, πάντως, συγκλονίζουν, καθώς, με απόλυτη ψυχραιμία, χαρακτηρίζει τον άντρα της «θύμα της ελληνικής κρίσης, που πίστεψε στο ελληνικό κράτος και κατέθεσε τα χρήματά του στο ελληνικό κράτος… Το πίστεψε σαν κάτι ασφαλέστερο από τις τράπεζες».

Όπως εξήγησε η ίδια, μετά το «κούρεμα» των ομολόγων, ο άντρας της άρχισε να «πέφτει» ψυχολογικά, με συνέπεια να οδηγηθεί στο απονενοημένο διάβημα.

Μάλιστα, όπως είπε, εκείνη άκουγε για τις χιλιάδες αυτοκτονίες εν μέσω κρίσης, όμως δεν πίστευε ότι το πρόβλημα είχε αγγίξει και τη δική της οικογένεια.

Στη συνέχεια, δε, αποκάλυψε ότι οι υπεύθυνοι του νεκροτομείου της είχαν απαγορεύσει να κάνει αυτές τις δηλώσεις, έξω από το σημείο όπου μεταφέρθηκε η σορός του άντρα της.

ΝΑ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ!!

Δείτε το σχετικό βίντεο……

{videobox}kWDizhG0KA8{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here