Κρούσματα σπάνιας ασθένειας εμφανίστηκαν στην Συρία που προκαλείται από κανιβαλισμό!!

0
225

Ονομάζεται «Kuru», μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια που σχεδόν εξαφανίστηκε μετά την εξαφάνιση του κανιβαλισμού στην Παπούα της Νέας Γουινέας.

Ο πρώτος ασθενής που απεβίωσε στη Γερμανία παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει ανθρώπινο κρέας σε περιοχή που ελέγχουν οι τζιχαντιστες.

Το «Kuru» έχει μέχρι τώρα βρεθεί σε 8 έως 20 άτομα, κάποια κρούσματα και σε Νοσοκομείο στην Τουρκία από άτομα που είχαν σχέσεις με τους τζιχαντιστές στο πόλεμο στη Συρία.

Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να έχει μεταδοθεί όπως οι γιατροί επιβεβαίωσαν, είναι μέσω του κανιβαλισμού και την κατανάλωση του ανθρώπινου εγκεφάλου μετέδωσαν το Arabian και το Orient News Television.

Εδώ είναι ένα ντοκιμαντέρ που δείχνει τη σύνδεση μεταξύ των ιθαγενών μαγεία, τελετουργική κανιβαλισμό, και τελικό αποτέλεσμα της….«Kuru».

Δύο από τα μολυσμένα άτομα είχαν σταλεί από τη Συρία σε νοσοκομείο στην Τουρκία για περαιτέρω εξέταση και μετά μεταφέρθηκαν σε άλλο νοσοκομείο στη Γερμανία όπου το ένα από τα δύο πέθανε, αφού το «Kuru» είναι 90% θανατηφόρο.

Kuru είναι μια πολύ σπάνια ασθένεια. Προκαλείται από ένα μολυσματικό παράγοντα που βρέθηκε σε μολυσμένο ιστό του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Είναι αρκετά πιθανό ότι ξεκίνησε η μόλυνση από το ότι οι τζιχαντιστές άρχισαν να τρωνε τη σάρκα των εχθρών τους ως πηγή δύναμης και εξευτελισμού των απίστων.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι Τούρκοι κρεμούσαν κρέας από γυναίκες και παιδιά σε τσιγκέλια και το πωλούσαν όπως ανάφερε και μαρτυρία Γάλλου περιηγητή μετά την σφαγή της Φώκαιας.

Ο κανιβαλισμός δεν είναι πέρα από τη φύση των μουσουλμάνων ανταρτών. Εδώ είναι ένα βίντεο ενός τζιχαντιστή που τρωει την καρδιά ενός Σύριου στρατιώτη:

{videobox}qxb8OFbwMQQ{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here