Κόλαση στο Imperial College του Λονδίνου με τον Άδωνι!

0
235

Με φωνές, ειρωνείες και υποτίμηση υποδέχτηκαν τον Άδωνι Γεωργιάδη, οι Έλληνες φοιτητές του Imperial College του Λονδίνου, στους οποίους ο Έλληνας Υπουργός Υγείας, έδωσε διάλεξη για την…… «Υγεία στα Χρόνια της Κρίσης».

{videobox}LfXzLiV-yoM{/videobox}

Αφού ξεκίνησε η ομιλία του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσπάθησε να τοποθετηθεί στο θέμα «συστήματα υγείας άλλων χωρών», ενώ στο σημείο αυτό, οι φοιτητές επενέβησαν και πάλι, λέγοντάς του, ότι δεν γνωρίζει τίποτα από την υγεία και δεν δικαιούται να μιλάει!

Η ομιλία διακόπηκε βιαίως, ενώ ακολούθησαν έντονοι διαπληκτισμοί και διάλογοι, μεταξύ του Υπουργού Υγείας και των φοιτητών, με αποτέλεσμα ο Άδωνις Γεωργιάδης, να μην καταφέρει να ολοκληρώσει ποτέ την ομιλία του.

Δείτε σχετικό βίντεο που τον γιουχάισαν όταν πιάστηκε στα χέρια με ένα Έλληνα φοιτητή! 

{videobox}S1YgPHUeTTQ{/videobox}

Σε κάποια στιγμή, ο Υπουργός έχασε τον έλεγχό του και έπιασε από το σακάκι έναν έλληνα φοιτητή, όπως μπορείτε να δείτε στην σχετική φωτογραφία.

Η ομιλία του Υπουργού της Υγείας στο Πανεπιστήμιο Ιmperial College του Λονδίνου, είχε από ημέρες ανάψει φωτιές στα social media, καθώς και η προηγούμενη επίσκεψή του στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ της Αμερικής, είχε προκαλέσει και πάλι, για το εάν ήταν προσκεκλημένος ή όχι από το Πανεπιστήμιο και για τα έξοδα του ταξιδιού του. 

Αυτή τη φορά, ο Υπουργός Υγείας φρόντισε να αναρτήσει τα έξοδά του για το ταξίδι στο Λονδίνο στο site της Διαύγειας, ότι ανέρχονται στο ποσό των 2.453,80 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι το ταξίδι του Άδωνι Γεωργιάδη στο Λονδίνο, είναι μέρος ευρωπαϊκής περιοδείας που πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες, με πρώτο σταθμό το Οσλο και τελικό προορισμό της Βρυξέλλες.

Ταξίδι που έχει σκοπό τις επαφές του με τους ομολόγους του Υπουργούς Υγείας αυτών των χωρών, αλλά και να συμμετάσχει σε συνέδριο μαζί με την Υπουργό τουρισμού κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, σχετικό με τον ιατρικό τουρισμό.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο ειδικεύεται στην τεχνολογία, την ιατρική, τις θετικές και τις χρηματοοικονομικές επιστήμες.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν οι φωτογραφίες και το βίντεο……όλα αυτά που τα ελληνικά ΜΜΕ αποφεύγουν να δείξουν!

Όπως φαίνεται, άρχισαν τα όργανα από το εξωτερικό, και είναι θέμα ελάχιστου χρόνου, να αρχίσουν και στην Ελλάδα και τότε…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here