«Κύριε Ρωμανέ θα παραιτηθείτε για λόγους ευθιξίας;» ο Δημήτρης Ριζούλης στρίμωξε τον Διευθυντή Γραφείου Τύπου Νέας Δημοκρατίας.

0
390

“Κύριε Ρωμανέ θα παραιτηθείτε για λόγους ευθιξίας;” ο Δημήτρης Ριζούλης διευθυντής της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στρίμωξε τον διευθυντή Γραφείου Τύπου Νέας Δημοκρατίας Νίκο Ρωμάνο, τονίζοντας ότι εκ της θέσεως του δεν μπορεί να διακινεί fake news, χωρίς να τα διασταυρώνει.

Η ερώτηση αφορούσε τα fake news που είχε διακινήσει ο Ν. Ρωμανός με ανάρτησή του στο Twitter που ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος για το βιασμό στα Πετράλωνα αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου, ισχυρισμό που κατέρριψε με δήλωσή του την Δευτέρα 21/06/21 ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος μάλιστα προχώρησε και στην αποστολή εξωδίκων, αναγκάζοντας την “Ομάδα Αλήθειας” και στελέχη όπως ο Ν. Ρωμανός να πάρουν πίσω τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς τους.

“Δεν νοείται διευθυντής γραφείου τύπου να διακινεί fake news, είναι αδιανόητο” τόνισε ο Δ. Ριζούλης, με τον Νίκο Ρωμανό να απαντά “έχετε ξαναδεί εσείς να ζητούνται ευθύνες από αυτόν που κάνει repost μία είδηση και όχι από αυτόν που την δημοσιεύει;” και συνέχισε κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα, λέγοντας “ότι το repost σημαίνει, σε ένα πραγματικό χρόνο που εγώ δεν έχω την ευχέρεια να τσεκάρω γιατί εδώ μέχρι σήμερα το μεσημέρι ψάχναμε να δούμε ακριβώς τι συμβαίνει με αυτό το πράγμα…”

“Άρα διακινείτε πράγματα στο διαδίκτυο που δεν τσεκάρετε μας λέτε; Και είστε διευθυντής γραφείου Τύπου της ΝΔ;” επέμεινε ο Δ. Ριζούλης.

“Διακινώ πράγματα στο διαδίκτυο που διακινούνται ούτως ή άλλως, δεν τα διακινώ εγώ“.

“Με τη μόνη διαφορά ότι δεν είστε ένας απλός πολίτης, είστε πολιτικός και διευθυντής του γραφείου Τύπου του κυβερνώντος κόμματος” επεσήμανε ο Αναστασία Γιάμαλη ενώ ο Δ. Ριζούλης είπε “δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που ακούω”.

Προσπαθώντας να ανταπαντήσει ο Νίκος Ρωμανός έκανε λόγω για “υποκριτική ευαισθησία”, λέγοντας ότι ο ίδιος διόρθωσε το λάθος του, εν αντιθέσει με το ΣΥΡΙΖΑ “όπου ο κ.Μπάρκας έχει κάνει κατ’επανάληψη εεε ψευδείς αναρτήσεις, κανείς δεν έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη” κλπ, με τον Άρη Ραβανό να επισημαίνει πάντως ότι σε κάθε περίπτωση ο κ. Μπάρκας δεν είναι διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ…

Στην προσπάθειά του να το διορθώσει το έκανε ακόμη χειρότερο!!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here