Κύρτσος, Αντώναρος και Χατζηνικολάου σχολιάζουν τον Μητσοτάκη.

0
284

Κύρτσος: «Ξεθωριάζει» η Ευρωπαϊκή εικόνα Μητσοτάκη χωρίς την Μέρκελ.

«Χωρίς Μέρκελ επηρεάζει λιγότερο καταστάσεις» έγραψε σε νέα ανάρτησή του για τον Κ. Μητσοτάκη ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, επισημαίνοντας ότι ο Πρωθυπουργός «είναι απομονωμένος».

Ο διαγραμμένος από τη ΝΔ Ευρωβουλευτής επισημαίνει επίσης ότι «η Novartis, τα λόμπι (της ενέργειας) και οι παραβιάσεις του κράτους δικαίου συζητούνται (έξω)».

Αντώναρος:  Ο Μητσοτάκη θα πέσει ξαφνικά και με κρότο.

Με διπλή ανάρτησή του στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος επικαλείται πληροφορίες του σύμφωνα με τις οποίες «βράζει» η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας σημειώνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται καθημερινά ότι είναι ανίκανος να στηρίξει ουσιαστικά την κοινωνία.

Συμπληρώνει πως ο ίδιος πιστεύει πως είναι κυρίαρχος αλλά αυταπατάται, προσθέτει πως η μόνη λύση είναι η προσφυγή στις κάλπες και εκτιμά ότι «θα πέσει ξαφνικά και με κρότο».

Οι δύο αναρτήσεις στο Facebook του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Εναγωνίως ο πολιτικά απομονωμένος και ψυχολογικά ασταθής ΚυρΜητς αναζητεί συμμάχους. Κανείς δεν θα του δώσει στήριξη. Θα τον αφήσουν να καταρρεύσει. Οι βουλευτές θα αρχίσουν να τον εγκαταλείπουν σε κατοπινότερο στάδιο. Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Θα πέσει ξαφνικά. Και με κρότο».

«Το λέω εδώ κι εβδομάδες. Κάποιοι έσπευσαν να το αμφισβητήσουν. Τώρα επιβεβαιώνεται κ από άλλες πηγές: Η Κοιν. Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας βράζει. Κι όσο ο ΚυρΜητς εξακολουθεί να παραπαίει και να αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ανίκανος να στηρίξει ουσιαστικά την κοινωνία, η κατάσταση θα επιδεινώνεται. Μέρα-Μέρα.

Η λύση είναι μία: Άμεση προσφυγή στις κάλπες. Για να αποφασίσουν οι πολίτες πως θέλουν να πορευθεί η χώρα. Ο ΚυρΜητς νομίζει (ακόμη;) ότι είναι κυρίαρχος της κατάστασης και ότι μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις. Αυταπατάται-όπως πάντα. Θα συρθεί σε εκλογές. Και μάλιστα σε χρονικό σημείο που θα τον οδηγήσει σε προσωπική πολιτική εξαΰλωση».

Μεγάλο-δημοσιογράφοι μιλούν ανοιχτά για την φθορά της ΝΔ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου μιλώντας στην ραδιοφωνική του εκπομπή έκρουσε τον «κώδωνα» στο Μαξίμου και μίλησε ανοιχτά για την «σφαγή» που αναμένεται να έρθει στις εκλογές, όποτε και εάν γίνουν αυτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here