«Λευκή Απεργία» Γαλάζιων Βουλευτών εκνευρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

0
193

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι κυριολεκτικά εξοργισμένος από την απόλυτη σιωπή συγκεκριμένων Βουλευτών που φέρονται να διατηρούν στενές σχέσεις με το Συγκρότημα Μαρινάκη, καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν κάνει ούτε μισή δήλωση στήριξης για τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση.

Η «λευκή απεργία» των βουλευτών | ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Για την ακρίβεια, αντιδράσεις όπως αυτές του Βουλευτή ΝΔ Α’ Πειραιά και Νήσων Χριστόφορου Μπουτσικάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρα τάχθηκε στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν καταστεί εξαίρεση!

Ήδη συνεργάτες του πρωθυπουργού καταγράφουν συμπεριφορές Γαλάζιων Βουλευτών για να δουν εντέλει ποιοι υπηρετούν το κόμμα και ποιοι υποτάσσονται σε συμφέροντα που πλέον έχουν κηρύξει ανοιχτά τον πόλεμο στη Ν.Δ.

Οι Υβριστικές Επιθέσεις που πλέον στοχοποιούν ακόμα και την αείμνηστη μητέρα του Πρωθυπουργού Μαρίκα Μητσοτάκη, φαίνεται ότι είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο έκτακτη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ., προκειμένου να υποχρεωθούν άπαντες να πάρουν θέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here