Μανιφέστο από τα «Παιδιά της Φωτιάς»: «Εμείς κάψαμε την Τουρκία-Θα σας γονατίσουμε με μπαράζ πυρκαγιών».

0
361

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο στο Πενταπόσταγμα, μετά τις πυρκαγιές στη Μερσίνη, την Αττάλεια, το Αϊντίν και τη Μούγλα και την απόπειρα δολιοφθοράς σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Άγκυρα, τα τουρκικά ΜΜΕ, κατηγορούν και επίσημα το ΡΚΚ, και πιο συγκεκριμένα την κουρδική οργάνωση «Πρωτοβουλία Παιδιά της Φωτιάς».

Η κουρδική οργάνωση «Παιδιά της Φωτιάς», προέβη σήμερα σε γραπτή δήλωση, ενάντια στο «φασιστικό καθεστώς της Τουρκίας».

Η οργάνωση, σε επίσημη ανακοίνωση, ανέφερε πως η Τουρκία «θα δει το κίνημα θυμού και εκδίκησης μας στις φλεγόμενες πόλεις της, θα δει τον ουρανό καλυμμένο με στάχτη και καπνούς, τα βουνά και τις πεδιάδες στις φλόγες», ενώ παράλληλα κάλεσε όλους τους Κούρδους και τους συμμάχους τους να ενωθούν και να αναλάβουν δράση, ώστε να λογοδοτήσει η Τουρκία και να πάρουν οι Κούρδοι «την εκδίκηση που περιμένουν εδώ και αιώνες»!

Πιο συγκεκριμένα, η κουρδική οργάνωση «Παιδιών της Φωτιάς», ανέλαβε την ευθύνη σε μια δήλωση για τις επιθέσεις δολιοφθοράς σε τουριστικά αξιοθέατα της Τουρκίας:

«Δεδομένου ότι το τουρκικό καθεστώς δεν καταλαβαίνει καμία άλλη γλώσσα, ήρθε η ώρα να σας γονατίσουμε με πυρκαγιές».

Πιο συγκεκριμένα, Η δήλωση των «Παιδιών της Φωτιάς» έχει ως εξής:

«Ενάντια στους φασίστες Τούρκους που εισέβαλαν και εκμεταλλεύτηκαν τη χώρα μας, λεηλάτησαν τη φύση μας, έκαψαν, κατέστρεψαν τις ταφόπλακες των ηρώων και των μαρτύρων μας, ως «Πρωτοβουλία Τα Παιδιά της Φωτιάς», δηλώνουμε το εξής: «Θα σας γονατίσουμε με μπαράζ πυρκαγιών!»

«Θα δείτε την κίνησή θυμού και εκδίκησης μας στις φλεγόμενες πόλεις, τον ουρανό σκεπασμένο με στάχτη και καπνό, τα βουνά και τις πεδιάδες τυλιγμένες στις φλόγες. Μήπως όσοι άνοιξαν τους τάφους των μαρτύρων μας στο Αφρίν την ημέρα των Eid πίστευαν ότι θα είχαν άνετες διακοπές; Νόμιζαν ότι θα αφήναμε τις οικογένειες των στρατιωτών κατοχής να περιφέρονται στα βουνά μας και τους αστυνομικούς να τρομοκρατούν τις πόλεις μας μόνοι τους»;

«Εδώ και έναν αιώνα, βλέπουμε μια αντί-κουρδική πολιτική, προσανατολισμένη στη σφαγή του λαού μας, ένα εκπαιδευτικό σύστημα με κέντρα αφομοίωσης και άρνησης της ταυτότητας μας, τα τουρκικά ΜΜΕ να διαδίδουν ψέματα, ποδοσφαιρικές ομάδες που χαιρετούν τους στρατιώτες, συκοφάντες και διεστραμμένοι καλλιτέχνες να υποστηρίζουν τον Ερντογάν και την κυβέρνηση AKP-MHP: Δεν φοβόμαστε τίποτα από όλα αυτά! Ο κουρδικός λαός θα πορευθεί με πλήρη συνείδηση της ελευθερίας του και αταλάντευτη θέληση»!

«Δεν ξεχάσαμε τι κάνατε εδώ και έναν αιώνα και θα λογοδοτήσετε. Οι εισβολείς είτε θα αποσυρθούν από το Κουρδιστάν είτε θα ψηθούν στη φωτιά της κόλασης που τους ετοιμάζουμε»!

«Ως Πρωτοβουλία Παιδιά της Φωτιάς, ενεργούμε ανεξάρτητα. Δεν είμαστε υπόλογοι σε κανέναν εκτός από τον αξιότιμο και ανθεκτικό κουρδικό λαό, ο οποίος έχει υποστεί τα πάνδεινα και του οποίου η χώρα έχει δεχθεί εισβολή».

«Καλούμε όλους τους έντιμους και πατριώτες Κούρδους να συμμετάσχουν στην δράση μας, ώστε να κατατροπώσουμε τους φασίστες Τούρκους. Όλοι όσοι υποστηρίζουν την εισβολή στο Κουρδιστάν, από δω και πέρα θα ασφυκτιούν και θα ζουν τις τελευταίες μέρες τους μέσα σε ένα καθεστώς κατάρρευσης και διάλυσης. Δεδομένου ότι το τουρκικό καθεστώς δεν καταλαβαίνει καμία άλλη γλώσσα, ήρθε η ώρα να τους γονατίσουμε με μπαράζ πυρκαγιών»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here