Μείζον Θέμα με τρεις Έλληνες Βουλευτές που βρέθηκαν στο ιδιωτικό γεύμα του Τσαβούσογλου.

0
356

Τι δουλειά είχαν οι Ιλχάν Αχμέτ και Μπουρχάν Μπαράν του ΚΙΝ.ΑΛ. και Ζεϊμπέκ Χουσεΐν του ΣΥΡΙΖΑ να υποβάλουν τα «σέβη» τους στον Γκαουλάιτερ της Τουρκίας και απεσταλμένο του «Σουλτάνου» Μεβλούτ Τσαβούσογλου;

Και οι τρεις με τη συμμετοχή τους στο «γεύμα» του Τσαβούσογλου απέδειξαν ότι όσα κάποιοι είχαν ισχυρισθεί περί «ιδιωτικής επίσκεψης» δεν ήταν τίποτε άλλο παρά αστειότητες, που σκοπό είχαν την επικοινωνιακή διαχείριση της «περιοδείας» που πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας στη Θράκη.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου επισκέφτηκε τον τάφο του πρώην βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ και φύτεψε ένα πλατάνι στην μνήμη του, στο Μουσουλμανικό νεκροταφείο Κομοτηνής, Κυριακή 30 Μαΐου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Γιατί τι είδους κοινά «ιδιωτικά ενδιαφέροντα» μπορεί να έχουν με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας οι βουλευτές των Ελληνικών κομμάτων; Τι τους συνδέει σε…ιδιωτικό επίπεδο;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της Kifisia Press:

ΕΡΩΤΟΥΜΕ: Τον μονίμως προκλητικό και ανθέλληνα Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

-Ποιος καταπιέζει ποιόν αλήθεια κ. Τσαβούσογλου; 200.000 χιλιάδες ‘Έλληνες μετά την Λωζάνη στην Τουρκία, 2.500 χιλιάδες σήμερα! Είχαν προηγηθεί οι γνωστές γενοκτονίες στην Τουρκία όλων των Χριστιανικών πληθυσμών.

Όσοι δε γλύτωσαν από την Τούρκικη χατζάρα υπέστησαν τα πάνδεινα προκειμένου να εξαναγκασθούν να εγκαταλείψουν το Τουρκικό έδαφος. Αντιθέτως οι Έλληνες μουσουλμάνοι στην Θράκη, από 60.000 τότε, σήμερα αριθμούν 150.000!

-Ακούσατε τον Πρόεδρο των Πομάκων της Θράκης κ. Ιμάμ Αχμέτ  να δηλώνει ότι για τους Πομάκους ο Τσαβούσογλου είναι ανεπιθύμητος. Οι Πομάκοι είναι Έλληνες μουσουλμάνοι δήλωσε.

Επίσης η Αϊσέ Ιμάμ έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο: Είμαστε Έλληνες Πομάκοι όχι Τούρκοι…κάθε φορά που μιλάτε για την Ελλάδα μας θα σάς παρακαλούσα να μην σηκώνετε το δάχτυλο σας, ξέρετε τη λέω κύριε Τσαβούσογλου…Με λένε Αϊσέ Ιμάμ από τα ελληνικά πομακοχώρια της Θράκης και όχι τουρκικά… είστε ανεπιθύμητος εδώ στη Θράκη μας.

Είμαστε Ελληνικά Πομακοχώρια και όχι Τουρκοχώρια, εδώ είναι Ελλάς και έτσι θα παραμείνει. Η Θράκη είναι Ελληνική γη και όχι Τουρκική. Καλημέρα και πάλι αγαπημένη μου μάνα πατρίδα ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ: Ευτυχώς που έσωσαν την τιμή μας οι Έλληνες Πομάκοι!!!κ.κ. Ιλχάν Αχμέτ και Μπουρχάν Μπαράν του ΚΙΝ.ΑΛ. και Ζεϊμπέκ Χουσεΐν του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here