Μεγάλη δημοσκόπηση για την υπόθεση Novartis.

0
232

Παρά την αποζημίωση-μαμούθ που επέλεξε να πληρώσει η φαρμακευτική εταιρεία Novartis στις Ηνωμένες Πολιτείες για την πολιτική που ακολούθησε στην Ελλάδα προκειμένου να σταματήσει η ποινική δίωξη της, στην χώρα μας υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις αναφορικά με την πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Μεγάλη δημοσκόπηση για την υπόθεση Novartis

Μετά την αποκάλυψη ότι έγγραφο του FBI που ανέφερε ονόματα Ελλήνων πολιτικών οι οποίοι είχαν χρηματιστεί από την πολυεθνική πλαστογραφήθηκε για να εξαφανιστούν τα συγκεκριμένα ονόματα, η συζήτηση γύρω από την υπόθεση Novartis, αναζωπυρώθηκε.

Κάποιοι θεωρούν ότι πρόκειται για τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο που μάλιστα είχε αντίκτυπο στην δημόσια υγεία με αποτέλεσμα το Εθνικό Σύστημα Υγείας να βρεθεί απροετοίμαστο μπροστά στην πανδημία.

Κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι πρόκειται για σκευωρία που στήθηκε προκειμένου να στοχοποιηθούν συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα για κομματική εκμετάλλευση.

Εσείς τι πιστεύετε;

Μεγάλη δημοσκόπηση για την υπόθεση Novartis

Απαντήστε ΜΟΝΟ μια φορά. Σε περίπτωση που απαντήσετε περισσότερες της μιας φοράς, οι ψήφοι θα εντοπιστούν από το σύστημα και θα αφαιρεθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here