Μειώθηκε η Σύνταξή σου;

0
408

Μην Τους Χαριστείς. Μόνο Αν Κινηθείς Μπορείς Να Δικαιωθείς!

Οι περικοπές των τελευταίων ετών στις συντάξεις κρίνονται καθημερινά αντισυνταγματικές από το Συμβούλιο της Επικρατείας με σειρά αποφάσεων.

Οι κυβερνήσεις εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι πολλοί συνταξιούχοι δεν έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

Γιατί οι κυβερνήσεις είναι υποχρεωμένες να πληρώσουν μόνο εκείνους για τους οποίους έχει βγει η απόφαση. Έτσι πολλοί συνταξιούχοι δεν λαμβάνουν χρήματα που δικαιούνται.

Ο μόνος ασφαλής δρόμος για τη δική σας δικαίωση είναι να διεκδικήσετε και εσείς προσωπικά τις δικές σας περικοπές πίσω.

Υπολογίζεται ότι οι περικοπές που έχουν γίνει σε κάθε συνταξιούχο είναι από 15 έως και 1.000 ευρώ το μήνα!

Συνταξιούχοι που μας έχουν εμπιστευθεί διεκδικούν συνολικά περικοπές από 500€ έως και 11.500 ευρώ!

Ξεκινήστε τώρα για να μην χάσετε τα δικαιώματά σας

Όλοι οι νόμοι που έκαναν τις περικοπές στις συντάξεις από το 2011 και μετά έχουν κατ’ επανάληψη κριθεί αντισυνταγματικοί.

Οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Υποστήριξης του ΟΠΥΚΕ συνομιλούν καθημερινά με εκατοντάδες συνταξιούχους που αποφασίζουν και διεκδικούν τα χρήματά τους.

Έχουμε τη χαρά να μας εμπιστεύονται καθημερινά άνθρωποι που δούλεψαν μια ζωή και είδαν τους κόπους τους να χάνονται. Έχουμε αποφασίσει να σταθούμε δίπλα τους και για αυτό συμφωνούμε με όλους να συμμετέχουν μόνο στα διαχειριστικά έξοδα των ενεργειών. 

Οι συνεργαζόμενοι δικηγόροι αμείβονται μόνο με ποσοστό στα χρήματα που θα εισπράξετε.

Γιατί είναι κρίμα να μην διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν. Γιατί οι κυβερνήσεις σκόπιμα επιστρέφουν χρήματα μόνο σε όσους τα διεκδικούν και ας γνωρίζουν ότι κανονικά τα δικαιούνται όλοι.

Ο Στάθης Κετικίδης, προϊστάμενος των Συμβούλων Υποστήριξης του ΟΠΥΚΕ και οι έμπειροι νομικοί τους συνεργάτες έχουν οργανώσει το σύνολο των ενεργειών που με βεβαιότητα οδηγεί την υπόθεσή σας στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Αλλά και έχουμε απλοποιήσει τη διαδικασία για εσάς καθώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με Fax, με e-mail, με courier, τηλεφωνικά και φυσικά στα γραφεία μας στη Λ. Συγγρού 262 στον 4ο όροφο (είσοδος από Φιλαρέτου).

Επικοινωνία: 211 0121395 ή info@opuke.gr. 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here