Μελέτη και Αυτιάς: Από το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» στο…«Σεξ, Ψέματα και Βιντεοταινίες».

0
82

Σε συνέντευξή του στο STAR στις 19 Φεβρουαρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει κατηγορηματικά «Όχι ψηφοδέλτιο celebrity, αλλά με κριτήριο το βιογραφικό των ανθρώπων».

Παρ’ όλα αυτά έβαλε τηλεαστέρες υποψήφιους στις Ευρωεκλογές!

Μάλιστα έφτιαξε ψηφοδέλτιο…πλουραλιστικό. Για όλα τα γούστα. Δεν σκέφτηκε καν ότι κάποιες αντιθέσεις στο στιλ των Eυρωβουλευτών είναι κραυγαλέες. Πήγε στη λογική…ό,τι κάτσει.

Για θρησκευόμενους, εθνικιστές, οικογενειάρχες έχει το Γιώργο Αυτιά με το Χουντικό Σύνθημα «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια». Τέλειο για όσους υπερήλικες αναπολούν την επταετία της νιότης τους.

Από την άλλη πλευρά, για όσους αυτά μυρίζουν από συντηρητισμό έως…μούχλα, υπάρχει η Ελεονώρα Μελέτη. Η οποία έχει παρουσιάσει και τα γυρίσματα ταινίας ενηλίκων, με ιδιαίτερα προκλητικές σκηνές, για ενημερωτικούς πάντα λόγους. Για να δείξει στο κοινό της πώς γίνεται.

Επίσης έχει η κ. Μελέτη μια άνεση στη γλώσσα που μάλλον θα ξενίζει το κοινό του Γιώργου Αυτιά. Παρακάτω δύο από τις πολλές ανάλογες αναρτήσεις της στο Χ.

Αυτή η…Τιτανομαχία των διαφορετικών στιλ, έχει ιδιαίτερο Πολιτικό ενδιαφέρον.

Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των εκλογών να δούμε ποιος από τους δύο θα πάρει περισσότερες ψήφους. Ποια εσωκομματική τάση της ΝΔ θα επικρατήσει.

Πηγή documentonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here