Με έμπνευση τους Πλανήτες…

0
333

Ξαναήρθαν για να τα αγαπήσουμε ακόμη πιο πολύ. Το brand sneakers  ΗΟFF παρουσίασε την καινούργια γυναικεία του σειρά. Η «Skyline Beyond»  είναι μία μονόχρωμη Capsule συλλογή που αποτελεί φόρο τιμής στην εξερεύνηση του διαστήματος.

Μοντέλο Earth.

Η Γη, η Σελήνη, ο Άρης και η Αφροδίτη είναι οι  πλανήτες που δίνουν τα ονόματά τους στα τέσσερα μοντέλα που ανοίγουν την πύλη στην φαντασία,  εκεί που ο ουρανός δεν είναι πλέον το όριο.

Στην Αφροδίτη, η ατμόσφαιρα διατηρεί θερμοκρασίες όπως της Καραϊβικής και ατμοσφαιρική πίεση αντίστοιχη της γης.

Μοντέλο Venus.

Ο πλανήτης Venus έχει μια μυστηριώδη πράσινη λάμψη που τον περιβάλλει, σαν μόνιμο aurora borealis (βόρειο σέλας). Ένα υπέροχο χρώμα για αθλητικό παπούτσι.

Mοντέλο Moon.

Η Σελήνη είναι ο πλησιέστερος κατοικήσιμος γείτονάς μας και η παρουσία της τη νύχτα υπενθυμίζει ότι μπορούμε να φτάσουμε στα αστέρια. Το  sneaker Μoon της αποτίνει φόρο τιμής.

Μοντέλο Mars

Στον Άρη  μπορούμε να προσαρμόσουμε την ατμόσφαιρα ώστε να καλλιεργήσουμε φυτά. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην προσπαθήσουμε να τον διεκδικήσουμε. Το απαλό στην υφή σουέτ sneaker Mars μιμείται την επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη.

H Γη χωρίζεται από το σύμπαν με την γραμμή του  ορίζοντα. Tο sneaker Earth  είναι φινιρισμένο σε απαλό μπλε σουέτ δέρμα, εμπνευσμένο από τους ωκεανούς.

Τα νέα HOFF στα καταστήματα  Digalakis στην Κηφισιά, Σύνταγμα και Κύπρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here