ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

0
361

Με λαμπρότητα, αλλά και μέτρα εορτάσθηκαν τα  Άγια Θεοφάνεια στον Δήμο Κηφισιάς.  Στο επίκεντρο του εορτασμού  υπήρξε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι, παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και πολιτών.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, πραγματοποιήθηκε η τελετή  καθαγιασμού των υδάτων στην ανακαινισμένη λίμνη του Κεφαλαρίου.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Φίλιππου Χίου,  παιάνισε θρησκευτικούς ύμνους. Στα νερά της λίμνης βούτηξε ο συμπολίτης μας  Γιάννης Δρυμώνης, ο οποίος έπιασε τον Σταυρό.

Κατά τη διάρκεια του καθαγιασμού των υδάτων, ο Δήμαρχος Κηφισιάς στον Ιερό Ναό και ένα μικρό κοριτσάκι στην λίμνη του Κεφαλαρίου απελευθέρωσαν συμβολικά λευκά περιστέρια.

Μακάρι, το Φως των Ημερών, μαζί με τα επιτεύγματα της επιστήμης και τις δικές μας συλλογικές και ατομικές προσπάθειες να βοηθήσουν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες της πανδημίας.

Να σημειώσουμε πως η ανακαινισμένη λίμνη Κεφαλαρίου συγκέντρωσε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων με το  νέο σύστημα  ανακύκλωσης νερού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here