Με πρωτοβουλία Κουντουρά επιστολή Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς φον ντερ Λάιεν και Μισέλ για την προσβολή Ερντογάν στους θεσμούς της ΕΕ.

0
337

Με πρωτοβουλία της Έλενας Κουντουρά, οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έστειλαν επιστολή στους επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με την οποία καταδικάζουν την προσβλητική ευθεία επίθεση του Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν σε βάρος των θεσμών της ΕΕ, κατά την κοινή συνάντησή τους στην Άγκυρα.

Ταυτόχρονα, οι ευρωβουλευτές επικρίνουν την απουσία αντίδρασης από την πλευρά της κ. φον ντερ Λάιεν στην υπονόμευση του θεσμικού της ρόλου, και ιδιαίτερα την διπλή ευθύνη που φέρει ο κ. Μισέλ, ο οποίος παρέμεινε αμέτοχος στην προσβολή προς την Πρόεδρο της Κομισιόν, και με την ανοχή του νομιμοποίησε την πολιτική στάση της Τουρκίας για την πλήρη απαξίωση των ευρωπαϊκών θεσμών.

Tην επιστολή συνυπογράφουν η Έλενα Κουντουρά, ο Κώστας Αρβανίτης, ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Παπαδημούλης. Έχει κοινοποιηθεί και στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ-Μαρία Σασόλι.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ. Σάρλ Μισέλ…ο «Δουλοπρεπής»

Δείτε στιγμιότυπα χαρακτηριστικά από την άφιξη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σάρλ Μισέλ στο παλάτι του Ερντογάν….

Δείτε το πως χαιρετάει και πως υποκλίνεται στον Ερντογάν…Απίστευτες εικόνες δουλοπρέπειας από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here