ΜΗΝΥΜΑ για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου!

0
232

Η 25η Μαρτίου αποτελεί διπλή γιορτή για το λαό μας: αφενός την θρησκευτική γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και αφετέρου την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα του Έθνους για την επανάκτηση της ελευθερίας του, μια μέρα Εθνικής Υπερηφάνειας, μια μέρα Εθνικής Ανεξαρτησίας, μια ημέρα που σηματοδότησε την εθνική παλιγγενεσία.

Ας κάνουμε έναν παραλληλισμό εκείνων των ημερών με το σήμερα.

Όπως διαφαίνεται, η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας βρίσκει με αργά αλλά σταθερά βήματα, τον προσανατολισμό που της αξίζει: την προστασία των πολιτών έναντι όλων των τρίτων! 

Είναι αδιανόητο για εμάς, να εξυπηρετήσουμε αλλότρια συμφέροντα και κέντρα. 

Θυσιάζουμε ευχάριστα τους εαυτούς μας, τις οικογενειακές μας στιγμές προκειμένου να προσφέρουμε με σεβασμό αυτό που ανήκει στους Έλληνες: «την ελευθερία, την ανεξαρτησία και τη δυνατότητα να ορίζουν αυτόνομα τη ζωή τους».

Υπήρξαμε η κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού. Είναι ώρα να δώσουμε ένα νέο στίγμα στους εταίρους μας, ότι οι πολίτες και η ευημερία τους βρίσκεται πάνω από όλα τα υπόλοιπα συμφέροντα!

Χρόνια Πολλά και καλή λευτεριά στην Πατρίδα μας! Με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας και τη στήριξη των Ελλήνων θα επιτύχουμε!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here