Μητσοτάκης ή Τσίπρας: Ποιος είναι πιο ερωτικός σύμφωνα με νέα έρευνα;

0
502

Νέα έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου απαντάει στο ερώτημα του ποιος είναι ο πιο ερωτικός πολιτικός. Αλέξης Τσίπρας ή Κυριάκος Μητσοτάκης;

Μία πολύ διαφορετική έρευνα έγινε από το Ανδρολογικό Ινστιτούτο και πρέπει να μάθεις τα αποτελέσματα. Το Ινστιτούτο αυτό έκανε μία…μοναδική έρευνα για τις επιδόσεις των Ελλήνων στο σεξ, μετά τις εκλογές του Ιουλίου.

Μάλιστα, ρώτησε και για το σεξ απίλ των δύο πολιτικών αρχηγών που κονταροχτυπήθηκαν στις εκλογές. του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα! Για να δούμε τι βγήκε από την έρευνα αυτή;

Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι για τρεις στους δέκα Έλληνες, η αλλαγή της κυβέρνησης σήμαινε και άνοδο της ερωτικής διάθεσης.

Μάλιστα, αυτό έφερε και αύξηση των ερωτικών επαφών. Για κάποιους όμως (58% ), η αλλαγή πολιτικής ηγεσίας της χώρας, δεν σήμανε καμία απολύτως αλλαγή στην ερωτική τους ζωή. Ενώ, για ένα 13% επηρέασε αρνητικά την ερωτική τους ζωή.

Ένα από τα πιο ενδιαφέρονται ερωτήματα που τέθηκαν στους περίπου 600 συμμετέχοντες στην έρευνα του Ινστιτούτου, ήταν και αυτό που αναζητούσε ποιος πολιτικός αρχηγός είναι η πιο ερωτική προσωπικότητα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Τι συμπεράσματα λες να έβγαλε η έρευνα αυτή;

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, νικώντας κατά κράτος τον αντικαταστάτη του Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το ποσοστό αυτό είναι στο 64.33% έναντι του 35.67%, που συγκεντρώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here