Μητσοτάκης-Τσίπρας: Κόντρα για τον διαχειριστή σε πολυκατοικία.

0
354

Αντιπαράθεση για τη «πολυκατοικία» μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Άναψαν τα «αίματα» στη Βουλή με αφορμή μια δήλωση του Αλέξη Τσίπρα που είχε πει ότι δεν θα εμπιστευόταν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ούτε για διαχειριστή πολυκατοικίας.

Στη συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο, ο πρωθυπουργός μίλησε για απρέπεια και επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά για το επάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα ως πολιτικού μηχανικού.

Ο Αλέξης Τσίπρα είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ως απρέπεια τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Θέλω να απαντήσω και σε μια μεγάλη απρέπεια, γιατί κάνετε χιουμοράκι ότι δεν κάνω δήθεν ούτε για διαχειριστής σε πολυκατοικία, σίγουρα δε θα αναλάμβανα διαχειριστής σε πολυκατοικία που έχετε χτίσει εσείς ως πολιτικός μηχανικός»…όπως είπε για να ακολουθήσουν νέα πυρά από τον Αλέξη Τσίπρα.

Τσίπρας: Δεν ξέρω έντιμο εργολάβο που θα σας έδινε διαμέρισμα

Ο Αλέξης Τσίπρας σήκωσε το γάντι και σχολίασε:

«Δεν ξέρω έναν έντιμο εργολάβο που θα σας έδινε σε σας διαμέρισμα. Έναν τέτοιο μπαταχτσή με τέτοια χρέη. Πώς θα έπαιρνε τα λεφτά του πίσω…Αντί να ρυθμίσετε τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας, συσσωρεύετε τα χρέη»…απάντησε, θέτοντας εκ νέου το θέμα των χρεών της Νέας Δημοκρατίας, ζήτημα στο οποίο έχει επιμείνει να κρατά στον αφρό της επικαιρότητας το τελευταίο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ελάτε να ψηφίσετε την πρόταση νόμου για να ρυθμιστούν τα χρέη σας. Δεν μπορεί ένας Έλληνας πολίτης να μην έχει φορολογική ενημερότητα κι εσείς να συσσωρεύετε τα χρέη»…σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Υ.Γ. Η πολυκατοικία, το αντίγραφό, το κουπόνι και ο…Χατζηθάφτης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here