ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – Μην επιτρέψεις αυτόν τον διασυρμό της πατρίδας.

0
1348

Οι Γερμανοί αφήνουν εκτός την Ελλάδα από την διάσκεψη για την Λιβύη! Παρότι η Ελλάδα είναι η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που βάλλεται μαζί με την Κύπρο από την συμφωνία!

Πρόκειται για μία άθλια, αντιευρωπαϊκή και βαθιά ανθελληνική ενέργεια η οποία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Δεν θα μιλήσουμε για τις ευθύνες κανενός, γιατί προέχει το έθνος και η ενότητα αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Οπότε κύριε Μητσοτάκη, δείξτε πυγμή και ενημερώστε ότι οποιαδήποτε συμφωνία γίνει ερήμην της Ελλάδος, θα μπλοκαριστεί με βέτο. Ξεκάθαρα, ελληνικά.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:  Δημοσιογράφοι που λειτουργούν ως αυλικοί του Νέρωνα, έχουν απόλυτη ευθύνη για την καταστροφή της πατρίδας.

Η πατρίδα ζει αυτές τις ώρες μία μεγάλη εθνική ήττα. Την οποία πρέπει άμεσα να διαχειριστεί και να αντιδράσει. Και αυτό δεν είναι πεδίο ούτε για αντιπολιτευτικές τακτικές, ούτε για πολιτικάντικη καπηλεία.

Το να βλέπουμε όμως σε δελτία ειδήσεων να γίνεται αποσιώπηση αυτής της εθνικής κρίσης, όπου στο Βερολίνο γίνεται διάσκεψη για το θέμα της Λιβύης χωρίς καν να κληθεί η Ελλάδα η οποία είναι η πρώτη ζημιωμένη από το σύμφωνο Τουρκίας-Λιβύης, αυτό είναι εγκληματικό.

Το να παρακολουθούμε αποσβολωμένοι μαϊμού ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην εξεταστική για τον Παπαγγελόπουλο, με πηχυαίους τίτλους και στρατευμένος αναφορές, προκειμένου να φύγει η προσοχή του τηλεοπτικού κοινού από την μεγάλη εθνική κρίση, είναι συνέργεια σε εθνικό έγκλημα.

Ο δημοσιογράφος οφείλει να λειτουργεί ως λειτουργός, να ενημερώνει και να πιέζει την κυβέρνηση, την εκάστοτε κυβέρνηση, ώστε να προασπίσει τα εθνικά δίκαια.

Όταν αποσιωπά τους εθνικούς κινδύνους νομίζοντας ότι έτσι υπηρετεί την κυβέρνηση, θυμίζει τους αυλοκόλακές του Νέρωνα.

Που υμνούσαν την ομορφιά του, την δύναμη του, τις αθλητικές του επιδόσεις, την υπέροχη φωνή του, τις συνθέσεις του. Και η χώρα κάηκε συθέμελα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1:  Τι κρύβει το «όχι» του Βερολίνου στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here