Μια εικόνα…..χίλιες λέξεις!…..του RBF69

0
678

Part 1

Ολόκληρη η αλήθεια δοσμένη σε μια και μοναδική γελοιογραφία.

Είχαν πέσει όλοι τους (και ακόμα συνεχίζουν ως γνήσιοι εμμονικοί βλάκες) επάνω στον Trump, τον έβριζαν, τον λοιδορούσαν, τον κατηγορούσαν, ενώ έκαναν τα στραβά μάτια για την αγία οικογένεια Clinton.

Ακόμα και εδώ στην Ελλάδα κάθε Παυλωφικός δημοσιογραφίσκος θεωρούσε χρέος του να μας πει ότι ο Trump είναι κακός (ποτέ βέβαια δεν μας είπαν γιατί ή έστω να θέσουν ενώπιων μας την στιβαρή επιχειρηματολογία τους)…..τι κακός κατάπτυστος δηλαδή.

Φυσικά κανείς δεν έβγαζε άχνα για την Clinton. Στόχος ο Trump λες και είχαμε δει ως χώρα κάποιο καλό από τους Clinton.

Τον κατηγορούσαν και ως σεξιστή, εεεεεππππ αυτά είναι τα χωράφια του Bill παιδιά! Ξύπνα Bill που θα σου πάρει ο χθεσινός γιάπης τα πρωτεία στον σεξισμό.

Για βγάλε γρήγορα την Monica και τα άλλα κορίτσια στην πασαρέλα…

Part 2

Η ήττα που υπέστη από τον Αμερικανικό λαό το πανίσχυρο σύστημα: Media – πληρωμένων κονδυλοφόρων (διασημοτήτων) – δημοσκόπων (λαοπλάνος με δίπλωμα στατιστικής) ήταν τρομερή.

Τύποι όπως η Madona, Katy Perrie Cher και λοιπά γελοία άτομα της trush culture, που μας σερβίρουν με το ζόρι, λύσσαζαν εναντίον των οπαδών του Trump.

Μέχρι και στοματικό σεξ έταζαν (αυτά ξέρουν να κάνουν από διάλογο μηδέν) για τα «καλά παιδιά» που δεν θα ψήφιζαν τον κ. Trump.

Τα εν Ελλάδι πιστά μίσθαρνα σκύβαλα του μιντιακού συμπλέγματος δεν έχαναν ευκαιρία να αναπαράγουν αυτά τα σκουπίδια και αταβιστικά να επαναλαμβάνουν την ίδια neo liberal προπαγάνδα.

Ο Trump είναι κακός, δεν έχει γιατί, έτσι μας αρέσει και αφού αρέσει σε εμάς αυτό θα πιστέψετε.

Όμως ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη, και δεν ήταν η πρώτη φορά. Το φαινόμενο είχε παρατηρηθεί για πρώτη φορά στην «μικρή» (μικρό είναι το μάτι σας) Ελλάδα , αλλά οι ελίτ δεν έδωσαν και πολύ σημασία.

Μετά το ίδιο έγινε με το Brexit αλλά υπέθεταν ότι ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός.Τώρα την «έφαγαν» μέσα στην έδρα τους και το φυσάνε και δεν κρυώνει.

Δεν το λένε φωναχτά γιατί ο κόσμος λίγο απέχει από το να τους πάρει με τα ρόπαλα και τις πέτρες αλλά το γνωρίζουν και τρέμουν.

Το μιντιακό σύστημα (η ωχρά σπειροχαίτη του κοινωνικού συστήματος) έχει κλονιστεί και είναι η ευκαιρία μας να δώσουμε την χαριστική βολή.

Ειδάλλως το επόμενο βήμα τους, εδώ στην Ευρώπη ειδικά, θα είναι η πλήρης φίμωση των blog και ο ασφυκτικός έλεγχος του διαδικτύου!!

Αναγνωρίζουν πλέον ποιά ήταν η «Αχίλλειος πτέρνα» τους και θα κάνουν το παν για μας «σβήσουν».

Επόμενα πεδία αναμέτρησης Λαών εναντίον Elite-Media-Banks…..η Γαλλία, η Αυστρία και η Ιταλία. 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here