Μιχάλης Ιγνατίου στο Omega TV: Ξεκίνησε ο διπλωματικός πόλεμος ΗΠΑ-Τουρκίας.

0
361

Ο Μιχάλης Ιγνατίου ανέλυσε  την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Omega TV την πολιτική επικαιρότητα.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στον διπλωματικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ της νέας διοίκησης των ΗΠΑ και της Τουρκίας με αφορμή τις δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων και των αιχμηρότατων απαντήσεων από την προεδρία Μπάιντεν.

Όπως ανέφερε ο Μιχάλης Ιγνατίου:

«Προς το παρόν οι Αμερικανοί και οι Τούρκοι θα συνεργάζονται σε όποιους τομείς μπορούν, διότι είναι πολύ δυσάρεστη η κατάσταση που δημιούργησε ο Ερντογάν στην Αμερική. Και θα οργανώνονται σε άλλα επίπεδα. Λέμε πάντα ότι οι Αμερικανοί είναι τυχεροί στην ατυχία τους, διότι οι συμμαχίες που σχηματίστηκαν στη Μεσόγειο είναι όλες φιλοδυτικές».

Υ.Γ. Δήλωση-βόμβα για τους S-400 στη Hellas Journal: Ο Πρόεδρος Μπάιντεν εγκαλεί την Τουρκία: Διώξτε τους…

Η νέα Αμερικανική Κυβέρνηση ξεκαθαρίζει στην Τουρκία ότι η απόφαση της για αγορά του ρωσικού συστήματος S-400, παραβιάζει τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν όλα τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ, το 2016.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

Υ.Γ.1. Το Πεντάγωνο αξιώνει από την Τουρκία να εγκαταλείψει αμέσως το ρωσικό σύστημα S-400.

Η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ υπό τον Δημοκρατικό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν θέλει η Τουρκία να εγκαταλείψει το ρωσικό σύστημα αντιαεροπορικής και αντιπυραυλικής άμυνας S-400, διατηρώντας αμετάβλητη τη θέση της κυβέρνησης του Ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ, που αποφάσισε να θέσει την Άγκυρα εκτός του προγράμματος κατασκευής του μαχητικού 5ης γενιάς F-35 εξαιτίας της απόφασής της να αποκτήσει…το Ρωσικό Οπλικό Σύστημα.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here