Μπάχαλο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής!

0
315

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε την Παρασκευή 29/11/2013 το βράδυ, λίγο πριν την ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αξιοποίηση του ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης, όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και Περιφερειακοί Σύμβουλοι Στ. Παναγούλης και Δ. Τσουκαλάς ξεκίνησαν τις φραστικές επιθέσεις εναντίον του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, συνεπικουρούμενοι από τους καταληψίες του κάμπινγκ Βούλας και εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ Βάρης Βούλας – Βουλιαγμένης.

Για οργανωμένο σχέδιο μπαχαλοποίησης, ώστε να μην περάσει η Μελέτη, έκανε λόγο ο συνεργάτης του Γιάννη Σγουρού Χάρης Πασβαντίδης. 

Ο κ. Πασβαντίδης αντέδρασε ανταποδίδοντας, όταν άτομο γνωστό για την τραμπούκικη συμπεριφορά του, (μέλος των καταληψιών του κάμπινγκ Βούλας), του επιτέθηκε, βρίζοντας παράλληλα χυδαία τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό.

Μετά από αυτό το γεγονός η ένταση γενικεύθηκε, όπως βλέπουμε και στο βίντεο. Σγουρός και Τσουκαλάς ήρθαν στα χέρια, ενώ εκτός εαυτού ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και περιφερειακός σύμβουλος Στάθης Παναγούλης επιτέθηκε σε άλλους συναδέλφους του.

Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων απεφεύχθησαν τα χειρότερα και το σώμα προχώρησε σε ψηφορία εγκρίνοντας τη Μελέτη κατά πλειοψηφία. Παρόντες στο Περιφερειακό Συμβούλιο εκτός από το Δήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Σπύρο Πανά, ήταν ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Παν. Σωτηρόπουλος, Γιάννης Σκουμπούρης, Παναγιώτης Καπετανέας, Μ. Σίνα και εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ των 3Β.

Δείτε στο βίντεο την ένταση που γενικεύθηκε όταν ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός και ο Τσουκαλάς ήρθαν στα χέρια!!

{videobox}WuGR2QajJRY{/videobox}

Τι καιρούς και σκηνές απείρου κάλλους φθάσαμε;;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here