Μυστική συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου!

0
173

Μια μυστική συνάντηση των πρώην κυβερνητικών εταίρων Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου τόνωσε ιδιαίτερα τα σενάρια για τα επόμενα πολιτικά βήματα του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ – σε μία περίοδο που η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ μυρίζει μπαρούτι.

«Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης 11/05/2017 ο Αντώνης Σαμαράς πέρασε το κατώφλι της εισόδου πολυκατοικίας που βρίσκεται στο Κολωνάκι, για να επισκεφθεί διαμέρισμα που ανήκει σε πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ και τον σύζυγό της. 

Με γοργά βήματα κατευθύνθηκε στα ασανσέρ και από εκεί στον 60 όροφο. Στην πόρτα τον περίμεναν οι οικοδεσπότες. Όταν πέρασε στο σαλόνι, εκεί βρισκόταν ήδη ο Ευάγγελος Βενιζέλος».

Η «Realnews» αποκαλύπτει έτσι το τετ α τετ των δύο ανδρών αλλά και το παρασκήνιο του τετράωρου ραντεβού στο σπίτι πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ. Η εφημερίδα αναφέρεται σε νέο ρόλο του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και σε φήμες για ενόχληση Καραμανλή από το ενδεχόμενο μια προσέγγισης του Βαγγέλη Βενιζέλου με τη Νέα Δημοκρατία.

Η επιλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου να κυβερνήσει μαζί με τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά την τριετία 2012-2015, αποδείχτηκε τελικά μάλλον προβληματική για τον ίδιο, καθώς οδήγησε στην αλλαγή ηγεσίας στο Κίνημα, με τη Φώφη Γεννηματά να διαδέχεται τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τις σχέσεις τους να μη διανύουν την καλύτερη εποχή τους.

Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Η σχετική φημολογία πάντως είχε ξεκινήσει νωρίτερα, όταν την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος ο Βενιζέλος, μιλώντας στον Alpha αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Σαμαρά, επιμένοντας ότι ήταν μια έντιμη συνεργασία και πώς ο πρώην πρωθυπουργός είναι άνθρωπος «ανοιχτός και μπεσαλής».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here