ALERT: Νέα Επιχείρηση από την Κυβέρνηση για μόνιμη εγκατάσταση χιλιάδων αλλοδαπών: Μισθώνουν διαμερίσματα σε «ανήλικους».

0
373

Διαμερίσματα για ασυνόδευτους (sic) «ανήλικους» των 16 ετών και άνω θα νοικιάσει το Υπουργείο «Μετανάστευσης και Ασύλου», σύμφωνα με όσα ανάρτησε στη «Διαύγεια».

Στο κείμενο που είναι γραμμένο με πολύ μεράκι, αναφέρονται νέοι όροι όπως «εποπτευόμενα διαμερίσματα», «μονάδες ημιαυτόνομης διαβίωσης», «Φροντιστές» και άλλα συναφή.

Ουσιαστικά το υπουργείο σκοπεύσει να χρηματοδοτήσει και με λεφτά του Δημοσίου το κόστος ενοικίασης και άλλων υπηρεσιών χιλιάδων διαμερισμάτων στα οποία θα μένουν «ανήλικοι» αλλοδαποί των 16 και άνω (όλοι ανήλικοι δηλώνουν ούτως ή άλλως όταν μπαίνουν από τον Έβρο) μαζί με το κόστος πληρωμής τους προκειμένου αυτοί να «ενσωματωθούν» στις τοπικές κοινωνίες.

Πρόκειται δηλαδή για μια μεγάλη νέα προσπάθεια εγκατάστασης χιλιάδων αλλοδαπών στην Ελλάδα υπό το κάλυμμα των «ασυνόδευτων» αλλοδαπών.

Σε κάθε διαμέρισμα θα μπορούν να μένουν έως και τέσσερις (4) «ανήλικοι» αλλά το υπουργείο είναι και αυστηρό: Δεν θα πρέπει να κάνουν χρήση ναρκωτικών ή να έχουν ψυχολογικά προβλήματα.

Κατά τα άλλα ελεύθερη και πληρωμένη διαμονή σε αλλοδαπούς που έχουν εισβάλλει στη χώρα, την ώρα που ο Ελληνικός λαός πένεται και οι άστεγοι αυξάνονται συνεχώς.

Αλλά βέβαια αυτοί είναι Έλληνες. Ποιος  δίνει σημασία. Με την τη νέα αυτή «δράση» (sic) διαφημίζεται ακόμη πιο πολύ η χώρα στο εξωτερικό για να την προτιμήσουν πληθυσμοί από την κεντρική Ασία και τη βόρεια Αφρική και φυσικά να είναι σε πλήρη υλοποίηση των σχέδιο αφελληνισμού της το οποίο προχωρά κανονικά.

Διαβάστε την ανάρτηση του Υπουργείου «Μετανάστευσης και Ασύλου»:

Τίτλος: «Επιχορήγηση Φορέων για τη Λειτουργία Εποπτευόμενων Διαμερισμάτων για Ασυνόδευτους Ανήλικους 16 ετών και άνω»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here