Νέος Σάλος με αυτό που έγραψε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Ποιος είναι τελικά πιο φασίστας από τον άλλον;

0
653

Νέα δυναμική παρέμβαση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου πριν λίγο που αφορά τους πρωταγωνιστές του πολέμου στην Ουκρανία και όχι μόνο.

Εάν αληθεύει ότι ο Πούτιν αριστερά τρελάθηκε και ο Ζελένσκι δεξιά βραβεύει νεοναζί, οι Ρώσοι καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, συνάνθρωποι, τι σας φταίνε και τους αποκλείετε από παντού ψυχοπαθείς του νεομακαρθισμού; Ποιος είναι τελικά πιο φασίστας από τον άλλον;

Ενώ συνέχισε με μια άλλη ανάρτηση:

Το αφιερώνω στα τρολ του Μητσοτάκη που αγωνίζονται να στηρίξουν την ανοησία της αμυντικής βοήθειας που προσέφερε στην Ουκρανική κυβέρνηση! Να θυμάστε ότι ότι οι πόλεμοι είναι μια βρόμικη υπόθεση και ότι την νύφη πληρώνουν πάντοτε οι αναλώσιμοι αθώοι πολίτες.

Ο πόλεμος έχει πάντοτε δυο πρόσωπα. Μαριούπολη 9 Μαίου 2014 όταν τα ουκρανικά άρματα έμπαιναν στις ρωσόφωνες περιοχές ρίχνοντας βολές κατά των άοπλων πολιτών. Στις επιχειρήσεις συμμετείχαν και ομάδες των νεοναζί. Τίποτε δεν είναι τυχαίο…

Ο Πούτιν προειδοποιεί τους «γείτονες»: «Μην κλιμακώνετε την ένταση»

Την ώρα που σύσσωμος ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την εισβολή των Ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, η ανησυχία για το τι θα αποφέρουν οι αντιδράσεις του NATO είναι έκδηλη.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε σήμερα τους γείτονες της Ρωσίας να μην κλιμακώνουν τις εντάσεις, υποστηρίζοντας ότι η χώρα του δεν έχει κακές προθέσεις:

«Δεν υπάρχει καμία κακή πρόθεση προς τους γείτονές μας. Και θα τους πρότεινα επίσης να μην κλιμακώνουν την κατάσταση, να μην θέτουν περιορισμούς. Εκπληρώνουμε όλες τις υποχρεώσεις μας και θα συνεχίσουμε να τις εκπληρώνουμε», είπε ο Πούτιν σε δηλώσεις του που μετέδωσε η τηλεόραση.

«Δεν βλέπουμε καμία ανάγκη εδώ για να επιδεινωθούν οι σχέσεις μας. Και όλες οι ενέργειές μας, αν προκύψουν, προκύπτουν πάντα αποκλειστικά ως απάντηση σε κάποιες εχθρικές ενέργειες, ενέργειες εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας» είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο Πούτιν εμφανίστηκε στην τηλεόραση να λαμβάνει μέρος διαδικτυακά, από την οικία του έξω από τη Μόσχα, σε μια τελετή έπαρσης σημαίας για ένα πορθμείο στη βόρεια Ρωσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here