Νέο Διδακτικό Κέντρο στην Κηφισιά εγκαινιάζει το British Council!

0
264

Το British Council στην Ελλάδα, ο κύριος πάροχος μιας υψηλής ποιότητας μαθημάτων αγγλικής γλώσσας, άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του νέου κέντρου διδασκαλίας του στην Κηφισιά, στο St. Catherine’s British School.

Το Βρετανικό Συμβούλιο συνεργάζεται πλέον με το κορυφαίο ιδιωτικό σχολείο της Αθήνας, για να προωθήσει τα μοναδικής ποιότητας μαθήματα αγγλικών για παιδιά και εφήβους στην Κηφισιά και τα βόρεια προάστια. 

Το British Council στο Κολωνάκι, που εδώ και καιρό συνιστά σημείο αναφοράς για την γλωσσική εκμάθηση στην Αθήνα, τώρα προσφέρει τα δημοφιλή του μαθήματα μετά το σχολείο και κάθε Σάββατο σε μια βολική τοποθεσία στα βόρεια προάστια.

Οι γονείς μπορούν να επωφεληθούν από μια προσφορά έγκαιρης εγγραφής και να εξοικονομήσουν 250€, αν πραγματοποιήσουν εγγραφή πριν από τις 30 Ιουνίου 2014.

Με ανταγωνιστικές τιμές, που συνιστούν εξαιρετική οικονομική προσφορά, ιδιαίτερα έμπειρους κι ειδικευμένους καθηγητές, εγκαταστάσεις πρώτης τάξεως στο St. Catherine’s British School, καθώς και μια προαιρετική υπηρεσία μεταφοράς από το σπίτι σας στη σχολή με σχολικό λεωφορείο, το British Council της Κηφισιάς είναι ένα θαυμάσιος νέος τρόπος για τους γονείς να προσφέρουν στα παιδιά τους ένα πλεονέκτημα εκκίνησης στη ζωή.

Ο Stuart Smith, διευθυντής του St Catherine’s School, είπε «Στο St Catherine’s, προσπαθούμε να παρέχουμε ένα περιβάλλον που να προωθεί την αριστεία και να ενθαρρύνει τα παιδιά να φθάσουν στο έπακρο των δυνατοτήτων τους, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με το British Council, η αποστολή του οποίου συμπίπτει με τη δική μας».

Ο Cliff Parry, ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής, εξήγησε τι κάνει το Βρετανικό Συμβούλιο στην Κηφισιά διαφορετικό: «Η μεθοδολογία μας, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, βοηθά τα παιδιά ν’ αναπτύξουν τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθησή τους σ’ ένα περιβάλλον γεμάτο ερεθίσματα στην αγγλική γλώσσα, ενώ τα μαθήματα μας παρέχουν διεξοδική προετοιμασία για τις εξετάσεις αγγλικής γλώσσας του Cambridge.

Οι καθηγητές μας είναι άψογα καταρτισμένοι, με πολλά χρόνια εμπειρίας, κι ενθαρρύνουν τους μαθητές να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία της μάθησης, βοηθώντας τους ν’ αναπτύξουν τις δυνατότητες στους στο μέγιστο βαθμό».

Ο Jamie Mann, Επικεφαλής των Διδακτικών Κέντρων, προσέθεσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε τα υψηλής ποιότητας μαθήματα αγγλικών μας στα βόρεια προάστια, τη χρονιά που σηματοδοτεί την 450η επέτειο της γέννησης του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Η έρευνά μας έδειξε ότι πάνω από το μισό των μαθητών σε παγκόσμιο επίπεδο μελετούν Σαίξπηρ, και αυτό εφιστά την προσοχή στο γιατί τα μαθήματα του British Council δεν αφορούν μόνο στη γλώσσα, αλλά επίσης στην προώθηση του πολιτισμού του Ηνωμένου Βασιλείου».

Το Βρετανικό Συμβούλιο έχει περισσότερα από 100 διδακτικά κέντρα παγκοσμίως, τα οποία προσφέρουν παγκόσμιας κλάσης διδασκαλία και προετοιμασία για εξετάσεις, ώστε να μπορούν τα παιδιά να μάθουν αγγλικά, γρήγορα και με ευχέρεια, αποκτώντας ένα προβάδισμα στη ζωή!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

Alison Weedall, British Council,
Aliki.weedall@britishcouncil.gr
Τηλ. 210 369 2309.

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here