ΝΕΑ ήθη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση!

0
208

Δεν μένει στα λόγια, δείχνει με τις πράξεις του πως οι τοπικές κοινωνίες είναι πάνω από κόμματα!

Ο λόγος για τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, ο οποίος την Κυριακή 23/02/2014 έδωσε το παρών στην εκδήλωση της «Ανεξάρτητης Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αυτοδιοίκηση».

Ο κ Θωμάκος μάλιστα μίλησε στην εκδήλωση και τάχθηκε υπέρ των υπερκομματικών συνεργασιών, αναφέροντας τις προσπάθειες που γίνονται για την συγκρότηση ενός μετώπου συνεργασίας με όρους αυτοδιοικητικούς, μακριά από κάθε κομματισμό και μακριά από το δίπολο Δεξιά και Αριστερά. 

Επίσης ο κ. Θωμάκος μίλησε για την ανάγκη συμμετοχής των πολιτών αλλά και για τους συμμετοχικούς θεσμούς στην αυτοδιοίκηση. Τέλος συνεχάρη την ΑΝΑΣΑ για τις δημοκρατικές διαδικασίες ανάδειξης του επικεφαλή της.

Στη εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης και απηύθυνε χαιρετισμό και ο κ. Γιώργος Σκορδίλης ως εκπρόσωπος της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοβουλίας Πολιτών».

Να θυμίσουμε πως και ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ κ. Παναγιώτης Κανακάκης είχε παραβρεθεί στην ανακοίνωση του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας- Εκάλης» και τώρα ήταν η σειρά του Γ. Θωμάκου να ανταποδώσει! Νέα ήθη στην τοπική αυτοδιοίκηση!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here