ΝΕΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ! Αποκάλεσε «τετράποδα» όσους δημοσιογράφους δεν τον γλύφουν – Οργισμένη αντίδραση του Αιμίλιου Λιάτσου.

0
616

«Δεν θα ξαναπατήσει στην εκπομπή μου αν δεν ζητήσει συγγνώμη – Όσους ισχυρούς κι αν πάρει τηλέφωνο».

Ο Άδωνης Γεωργιάδης με τον γνωστό πλέον «τρόπο*», επιβράβευσε ένα άθλιο tweet κατά του KONTRA Channel βάζοντας το στο προσωπικό του λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος ξέσπασε στον αέρα του KONTRA24 Channel εναντίον του Άδωνη Γεωργιάδη για τις άθλιες επιθέσεις εναντίον των δημοσιογράφων του σταθμού.

Ο κ. Λιάτσος είπε «Εγώ αυτό το πράγμα δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι». Το είπε και το έκανε!

Τον έκανε κυριολεκτικά ρόμπα!

«Τον φιλοξένησα πολλές φορές. Του έδωσε την εκπομπή για συνέντευξη δίωρη, τουλάχιστον 5 με 6 φορές. ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΕ…ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ. Κουμάντο στην εκπομπή μου κάνω μόνον εγώ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΟΤΕ!»

Κι ο διασυρμός του Άδωνη Γεωργιάδη έχει και συνέχεια!

«Όταν του έστελνα email (του κ. Γεωργιάδη) για να βγει στην εκπομπή μου με καλεσμένους, απαιτούσε πρώτα να του κάνω τετ-α-τετ συνέντευξη!

Στον συγκεκριμένο κύριο που λέει τετράποδα τους δημοσιογράφους του KONTRA συνέντευξη δεν του κάνω ΠΟΤΕ και δεν πρόκειται να ξαναπατήσει στην εκπομπή κι ας πάει όπου θέλει.

Στον Αβραάμ και στον Πάπα να πάει να παρακαλάει δεν θα βγει ποτέ στην εκπομπή, με τέτοια αθλιότατη συμπεριφορά που έχει».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ* Έχει βρει «κόλπο»  που όταν θέλει να βρίσει κάποιον, αντί να το γράψει ο ίδιος, κάποιο ανώνυμο τρόλ, ως εκ……τηλεπάθειας γράφει ένα υβριστικό tweet την κατάλληλη στιγμή που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χρειάζεται να τον κάνει retweet (λες κι είμαστε μπαμπουϊνοι και δεν καταλαβαίνουμε).

Υ.Γ. Αποθαρρημένος, από την δήλωση υποταγής δημοσιογράφων στο πρόσωπο του, πριν μερικές μέρες στην κοπή της πίτας που έκανε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επιτέθηκε σε όσους δημοσιογράφους τιμούν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας και κάνουν κριτική στα πολιτικά πρόσωπα.

Από τη μία διαρρέει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απειλές προς κανάλια να μην συνεργαστούν με δημοσιογράφους που δεν τον γλύφουν και από την άλλη ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με αθλιότητες κατηγορία δημοσιογράφους που το κάνουν κριτική ως τετράποδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here