ΝΕΟ ΦΙΑΣΚΟ Μητσοτάκη: Κορυφαίος γαλάζιος Δήμαρχος θέλει χρίσμα από τον Τσίπρα!

0
544

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στη ΝΔ με τις αυτό-διοικητικές εκλογές. Αυτό όμως που έγινε με τον «γαλάζιο» δήμαρχο Αλεξανδρουπόλεως, δεν έχει προηγούμενο.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο «δικός» τους Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης έστειλε προσωπική επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα,  ζητώντας το χρίσμα -το οποίο είχε ήδη πάρει από τη Ν.Δ. – και του…….ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει των αυτό-διοικητικών εκλογών.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην επιστολή του, εκφράστηκε με τα θερμότερα λόγια για τον πρωθυπουργό, ενώ άφησε αιχμές για το κόμμα του!

Ο νεοδημοκράτης δήμαρχος, έπλεξε το εγκώμιο του κ. Τσίπρα, τον οποίο χαρακτηρίζει:

«Έναν πολιτικό με δυνατότητα ρήξεων και συνεννοήσεων χάριν της κοινωνικής ευημερίας», ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει στην επιστολή του ότι έχει συναντηθεί σε κοινωνικούς αγώνες με τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ με κορυφαίο τον αγώνα κατά των χρυσωρυχείων.

Συγκρούσεις

Ο δήμαρχος φαίνεται να δίνει διαπιστευτήρια στον πρωθυπουργό αναδεικνύοντας ότι ο ίδιος έχει έρθει πολλές φορές σε συγκρούσεις με τη Ν.Δ.

«Είμαι ο αυτό-διοικητικός που συγκρούστηκα πάμπολλες φορές με τον κομματικό μου χώρο και τους ταυτισμένους με μένα στην ιδεολογία του κοινωνικού φιλελευθερισμού, προκειμένου να υπηρετηθεί το δημοτικό αλλά και το δημόσιο συμφέρον»…..σημειώνει ο κ. Λαμπάκης στην επιστολή προς τον κ. Τσίπρα, την οποία είναι βέβαιο ότι ο πρωθυπουργός θα διάβασε με μεγάλη ικανοποίηση, δεδομένης και της προσπάθειάς του να διεισδύσει σε τμήματα του κεντροδεξιού χώρου…….

Πηγή: Εφημερίδα «Δημοκρατία»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here