Ντινόπουλος: Ο Κουβέλης πληρώθηκε για να πάμε σε εκλογές!!

0
207

Ότι πληρώθηκε καλά ο Φώτης Κουβέλης προκειμένου να πάμε σε εκλογές, δήλωσε ο Αργύρης Ντινόπουλος σε προεκλογική του συγκέντρωση σε σπίτι που όμως βιντεοσκοπήθηκε.

Ο βουλευτής της ΝΔ, αφού κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι «ήθελε εκλογές Γεναριάτικα», άκουσε κάποιον από τους παρευρισκόμενους να δηλώνει και «ο Κουβέλης» και απάντησε «αυτόν άστον, αυτός πληρώθηκε καλά».

Η δήλωση του Ντινόπουλου δημιουργεί θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης, αφού οφείλει να διευκρινίσει τα στοιχεία που υπάρχουν και οδήγησαν στη δήλωσή του ή να παραδεχθεί πως ρίχνει λάσπη σε πολιτικά πρόσωπα εκμεταλλευόμενος το «κλειστό» των προεκλογικών συγκεντρώσεων.

Στην ίδια ομιλία ο Ντινόπουλος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως οδήγησε σε εκλογές και δεν έχουμε να πληρώσουμε το χαρτί που απαιτείται για ψηφοδέλτια λόγω του «υψηλού κόστους» υποστηρίζοντας ότι το χαρτί για τα ψηφοδέλτια κόστισε 50 εκ. ευρώ ενώ σύμφωνα με τη «Διαύγεια» κόστισε 1.5 εκ. μόνο!

Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα πως ο πρωθυπουργός τον έπαιρνε τηλέφωνο για να τον ρωτήσει πού θα βρούμε χαρτί.

Αναφερόμενος στο τι θα κάνει η ΝΔ, είπε πως θα εξασφαλίσει πως θα πηγαίνουμε στο ΑΤΜ και θα μπορούμε να βγάζουμε 20,30,40 ευρώ και θα λειτουργεί!

Οργισμένη και άμεση ήταν η αντίδραση της ΔΗΜΑΡ που προκάλεσαν οι δηλώσεις του απερχόμενου υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου για τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη:

«Ο πρωθυπουργός και η ΝΔ οφείλουν να αποδοκιμάσουν δημοσίως τον υβριστή – υποψήφιο βουλευτή και πρώην υπουργό Αρ. Ντινόπουλο για όσα χυδαία και εμετικά είπε σε προεκλογική συγκέντρωση κατά του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη. Αν αδιαφορήσουν, θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά»……καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε το σχετικό βίντεο που κάποιοι προσπάθησαν να εξαφανίσουν από το Youtube: 

{videobox}hh88Yb4cUS0{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here