ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ: Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκης και Σια δέσμευσαν 6 Στρατιωτικά Ελικόπτερα για τις VIP πτήσεις τους!

0
250

Έχουν μετατρέψει το κράτος σε λάφυρο, την ώρα που οι Τούρκοι έκαναν δεκάδες παραβιάσεις στα νησιά μας.

Η Σακελλαροπούλου δέσμευσε ελικόπτερο για να πάει από την Νάξο στην Τήνο, ο Μητσοτάκης για να πάει στην πολυτελή του βίλα στο νησί! Ακολούθησαν άλλοι τέσσερις «επώνυμοι» Πολιτικοί.

Περιγράφουμε ακριβώς τα δύο δρομολόγια, για να δείξουμε ότι μπορούσαν πολύ απλά να βρουν άλλο τρόπο για να μεταβούν, αντί να στερούν πολύτιμα πτητικά μέσα από τις ένοπλες δυνάμεις και να χρεώνουν τον Ελληνικό λαό με εκατομμύρια ευρώ για τις VIP πτήσεις τους.

Δεν είναι και λίγες οι φορές που οι εκπρόσωποι της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας συμπεριφέρονται σαν επισκέπτες στη χώρα.

Αδιαφορούν απολύτως για το κοινό αίσθημα, αγνοούν στις δημόσιες εμφανίσεις τους το μέτρο, περιφρονούν τις αβίωτες συνθήκες στις οποίες διάγει η πλειονότητα των πολιτών, οι οποίοι με μεγάλες στερήσεις και βάσανα προσπαθούν να κρατάνε το κεφάλι τους έξω απ’ το νερό για να μη βουλιάξουν στον σκοτεινό βυθό της ακρίβειας και, όσοι ακόμα εργάζονται, της γκρίζας καθημερινότητας που διαμορφώνουν η μισθολογική καθήλωση και οι απανωτές εισοδηματικές απώλειες.

Σε τούτη τη βαριά ατμόσφαιρα υφίσταται η διάχυτη αξίωση από τους Πολιτικούς Ταγούς να ακολουθούν σεμνό και λιτό βίο, αποφεύγοντας προκλήσεις που μεγαλώνουν την απόσταση που τους χωρίζει από την αβοήθητη κοινωνία.

Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας ένιωσαν χθες την ανάγκη στα μηνύματά τους για τη Μεγάλη Ημέρα της Παναγίας να θυμηθούν τους κοινωνικά ασθενέστερους.

Πρόκειται για στάση πέρα ως πέρα υποκριτική, όταν αναλογίζεται κανείς ότι έξι ελικόπτερα των Ενόπλων Δυνάμεων είχαν «δεσμευθεί» χθες για να μετακινηθούν στις τελετές οι «επίσημοι», μεταξύ των οποίων η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Την πληροφορία αποκάλυψε το έγκυρο site militaire, και προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις. Σε μια δεινή συγκυρία όπου για πάνω από τους μισούς Έλληνες οι διακοπές είναι πλέον απαγορευμένο όνειρο την τελευταία δεκαετία και οι υπόλοιποι μόλις και μετά βίας καταφέρνουν να «κλέψουν» λίγες ημέρες απόδρασης από τη δουλειά, η πολιτική ελίτ απολαμβάνει προκλητικά προνόμια, που ενοχλούν και προκαλούν έντονη λαϊκή δυσφορία.

Καιρός η Στρατιωτική Ηγεσία να εγείρει ενστάσεις

Όποιος υποστηρίξει ότι αυτά είναι «λαϊκισμός», είναι βαθιά νυχτωμένος. Η συμπεριφορά των πολιτικών αρχόντων οφείλει να παράγει ήθος και παιδαγωγικές πολιτικά αξίες, ώστε και οι πολίτες, με τη σειρά τους, να έχουν ένα υποδειγματικό μέτρο σύγκρισης.

Αφετέρου, είναι καιρός και η Στρατιωτική Ηγεσία να εγείρει ενστάσεις και να εκλογικεύσει τα αδιανόητα αιτήματα των «επισήμων» για μετακινήσεις με εναέρια μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αν θέλει ο Πρωθυπουργός χλιδάτα δείπνα με ηθοποιούς του Χόλιγουντ και στη συνέχεια να πετάει εκτάκτως για Επίδαυρο για να παρακολουθήσει παράσταση του Δ. Λιγνάδη, ας βρει πιο μετρημένους τρόπους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here