ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ: Ελεύθεροι οι Ναρκέμποροι…υπό διωγμό οι Διώκτες!

0
334

Απίστευτα γεγονότα που διασύρουν το κράτος δικαίου!

Όσοι παρομοιάζουν την Ελλάδα με την Κολομβία του 1990, δεν πέφτουν εντέλει και πολύ έξω.

Η υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1, το οποίο μετέφερε την μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης στην ιστορία και εξιχνιάστηκε από τις διωκτικές αρχές του λιμενικού σώματος, αποτελεί ντροπή για το ίδιο το κράτος.

Ενώ πλέον δημοσιεύματα ακόμα και από την άλλη άκρη του ατλαντικού τεκμηριώνουν την σχέση του τουρκικού παρακράτους και του Ιράν με την διακίνηση της τεράστιας ποσότητας ηρωίνης, η Ελληνική δικαιοσύνη άφησε ελεύθερους τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης, που σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος του κόσμου δεν θα ξαναέβλεπαν το φως του ήλιου.

Και όμως, η παράνοια δεν σταματάει εδώ. Την ίδια στιγμή, κάποιοι έχουν εξαπολύσει ανελέητο διωγμό κατά των πρωταγωνιστών της τεράστιας επιτυχίας των διωκτικών αρχών, οι οποίοι να σημειωθεί έχουν παρασημοφορηθεί από το ίδιο το κράτος για την δράση τους!

Συγκεκριμένα, ο λιμενικός που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξιχνίαση της πρωτοφανούς για τα Ελληνικά χρονικά υπόθεσης, έχει μπει στο στόχαστρο «άγνωστων» και δέχεται έναν ανελέητο πόλεμο σε πολλά επίπεδα.

Παρότι πρόκειται για μάχιμο και παρασημοφορημένο στέλεχος, τον μεταθέτουν σκανδαλωδώς σε…υπηρεσίες γραφείου, για την ακρίβεια, από γραφείο σε γραφείο, σε απόσταση δεκάδων χιλιομέτρων, γεγονός που παραπέμπει σε πόλεμο νεύρων. Θέλουν κάποιοι άραγε να τον εκδικηθούν επειδή έπραξε το καθήκον του;

Προκαλώντας την αντίδραση μαχίμων στελεχών του λιμενικού που βλέπουν εντέλει ότι το Κράτος αντί να τιμά τους ανθρώπους που έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να υπερασπίσουν το δημόσιο συμφέρον και τις ζωές χιλιάδων παιδιών, βρίσκονται υπό διωγμό!

Αλήθεια, τι παράδειγμα δίνει αυτό το Κράτος σε όσους καλή να θυσιάσουν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή για να υπερασπίσουν την πατρίδα και την κοινωνία;

Ότι είναι κορόιδα; Ότι το Κράτος έχει αλωθεί από βρώμικα συμφέροντα;

Ότι οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών είναι υπεράνω του νόμου γι’ αυτό και δεν πρέπει να τους αγγίζουν;

Η Κυβέρνησή τι έχει να πει για αυτά τα αδιανόητα γεγονότα που παραπέμπουν στην Κολομβία του Εσκομπάρ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here