Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στο νοσοκομείο Γεννηματάς-Με δανεικά ράντζα από άλλα νοσοκομεία.

0
331

Είχαμε μια νύχτα, μια πάρα πολύ δύσκολη η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου πήραμε ράντζα δανεικά από τη Σωτηρία. Με αυτά τα λόγια η Ματίνα Παγώνη περιέγραψε την χθεσινή νύχτα στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς.

Ενώ συνέχισε λέγοντας:

Από τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας πάει το πράγμα για 10.000 κρούσματα αυτή την εβδομάδα. Ποια Χριστούγεννα; Ο καθένας να προσπαθήσει να διαφυλάξει την οικογένειά του, να πάρει μέτρα προστασίας για να μη βρεθεί σε ράντζο.

Οι Πορτογάλοι είναι πιο έξυπνοι από εμάς;

Οι Ιταλοί είναι πιο έξυπνοι από εμάς; Αυτό δεν το δέχομαι.

Αν δεν εμβολιαστούμε να πάμε 80% plus δεν πρόκειται να γίνει τίποτε.

Έχει γεμίσει το νοσοκομείο από περιστατικά non COVID, ε

Παγώνη: Είχαμε νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου με δανεικά ράντζα στο... | Ελλάδα Ειδήσεις

νώ για τα COVID κλείσαμε κλινικές non COVID για να μπουν μέσα. Τώρα είναι η σειρά της Αττικής, μετά τη Θεσσαλονίκη. Τους έχουμε ξεπεράσει.

Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει μέχρι τέλους Νοέμβρη είναι τόσο πιεστική η κατάσταση και τα χειρότερα βέβαια είναι μπροστά μας δεν το συζητάμε. Όταν φτάσει σε ένα σημείο να γεμίσει το νοσοκομείο με ράντζα που σημαίνει ότι δε θα μπορέσει να διαχειριστεί όλους τους αρρώστους γιατί είναι πάρα πολλοί, ένα προσωπικό πιεσμένο και κουρασμένο που δεν έχει πάρει άδειες γιατί υπάρχει αναστολή αδειών, καταλαβαίνετε ότι από δω και πέρα τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ γιατί μπαίνει ο χειμώνας και ήδη ξεκίνησαν οι ιώσεις.

Χρειάζεται καθολικός εμβολιασμός. Τα COVID που μπήκαν στο Γεννηματάς είναι ηλικίας 28-45. Ήταν ανεμβολίαστοι οι περισσότεροι, βαριές περιπτώσεις ειδικά παχύσαρκοι με υποκείμενα σωληνώθηκαν. Και τα non COVID βαριά περιστατικά.

Η Ματίνα Παγώνη άδειασε την Διοίκηση του ΓΝΑ Γεννηματάς «Όταν δεν είσαι εκεί, δεν ξέρεις».

Η αναφορά της Ματίνας Παγώνη το πρωί της Δευτέρας περί «νύχτας του Αγίου Βαρθολομαίου» στην εφημερία του «Γεννηματάς» έφερε τη διάψευση από τη διοίκηση του νοσοκομείου, ωστόσο η πρόεδρος της ΕΪΝΑΠ επιμένει αναφορικά με τα ράντζα που επιστρατεύθηκαν για να εξυπηρετηθούν τα περιστατικά.

«Όταν δεν είσαι εκεί, δεν ξέρεις πώς έγινε η διαχείριση, πώς βάλαμε τα ράντζα, ποια περιστατικά ήταν εκεί, καλό είναι να μη βγάζεις δελτία Τύπου. Γιατί για να τα βγάζεις πρέπει να είσαι εκεί όλες τις ώρες» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

Υ.Γ. Νίκος Καπραβέλος: Εφιαλτικές στιγμές με δια-σωληνωμένους εκτός ΜΕΘ.

Ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης Νίκος Καπραβέλος στο Kontra News News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη.

Όπως είπε ο Δρ. Καπροβέλος «Επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία με τον περσυνό Νοέμβρη. Ζούμε πραγματικά εφιαλτικέ στιγμές από πρωί (8/11) με μηδέν κλίνες εντατικής. Τέσσερις δια-σωληνωμένους, δύο στα χειρουργεία και δύο σε απλές κλίνες».

«Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του 4ο κύματος σε σχέση με τα προηγούμενα, είναι πραγματική η μεγάλη αύξηση της θνητότητας, με τον λογική, ότι έρχονται καθυστερημένα πλέον στο νοσοκομείο, παραμένουν στα σπίτια τους. Πέρα από το ότι δεν εμβολιάζονται, δεν πιστεύουν ότι αυτή η αρρώστια θα τους οδηγήσει σε μια κρίσιμη κατάσταση.

Παραμένουν στο σπίτι τους με οξυγονοθεραπείες, με ορισμένα φάρμακα, αργούν να έρθουν στο νοσοκομείο. Όποτε οι ιατρικές παρεμβάσεις που δεν γίνονται την κατάλληλη στιγμή, αυξάνουν κατά πάρα πολύ την θνητότητα».

Υ.Γ.1. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο μεγάλος διορατικός!…

20.05.2020 «Κερδίσαμε τη μάχη της υγείας»

31.12.2020 «Βρισκόμαστε στον επίλογο της πανδημίας»

8.2.2021 «Διανύουμε το τελευταίο μίλι προς την ελευθερία από την πανδημία»

3.11.2021 «Δεν θεωρώ ότι η πανδημία έχει ξεφύγει»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here