Ξεκίνησαν στο Δήμο Κηφισιάς τα «Μενάνδρεια 2016» από 29/8 έως 15/10/2016.

0
247

Τα «Μενάνδρεια», ο πολιτιστικός θεσμός που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Κηφισιάς, πραγματοποιούνται και φέτος με σκοπό να χαρίσουν στο κοινό μία νότα αισιοδοξίας και χαράς στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

Όπως τονίζει και ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος: «Ο Δήμος Κηφισιάς, με την πλούσια πολιτιστική διαδρομή του, τιμά και σέβεται τις αξίες του Πολιτισμού, προσφέροντας διεξόδους για ψυχαγωγία και δημιουργική ενασχόληση στους κατοίκους του… Βάζουμε τον Πολιτισμό σε πρώτο πλάνο ως αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας, στο οποίο δεν χωρούν περικοπές. Οι περισσότερες εκδηλώσεις των “Μενανδρείων” έχουν δωρεάν είσοδο, συνειδητή επιλογή σε περίοδο οικονομικής κρίσης».

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού, Σταύρος Ζαπάντης τονίζει με τη σειρά του: «Τα «Μενάνδρεια», ο πολιτιστικός θεσμός που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας, στον ανανεωμένο «καλλικρατικό» μας Δήμο, έρχεται για ακόμη μια χρονιά με κύριο στόχο να ενισχύσουμε τον πολιτισμό σε κάθε του μορφή.

Έχοντας πάντα την ενθάρρυνση και προτροπή του δημάρχου μας Γιώργου Θωμάκου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τον πολιτισμό, την παιδεία, το περιβάλλον και την προσφορά ποιοτικών εκδηλώσεων προς τους πολίτες του Δήμου μας, ετοιμάσαμε σαν Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, ένα πρόγραμμα γεμάτο ποικίλες εκδηλώσεις».

Τα «Μενάνδρεια 2016», τα οποία ξεκινούν σήμερα, 29 Αυγούστου, με τη θεατρική παράσταση «Λωξάντρα» σε ερμηνεία και σκηνοθεσία Άννας Βαγενά και ολοκληρώνονται στις 15 Οκτωβρίου με το τριήμερο αφιέρωμα στον κινεζικό κινηματογράφο, περιλαμβάνουν, όπως ενημερώνει ο Δήμος, ένα πλήθος αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου και ποικίλου ενδιαφέροντος.

Ένα πρόγραμμα εκτενές και «πολύχρωμο» που φιλοδοξεί να καλύψει όλα τα γούστα.

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα σε σημεία και των τριών πόλεων του «καλλικρατικού» Δήμου Κηφισιάς όπως στο αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, στο Εντευκτήριο Εκάλης, στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Νέα Ερυθραία), στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Νέα Κηφισιά) κ.α.

Tο πρόγραμμα των «Μενανδρείων 2016» είναι διαθέσιμο στο site του Δήμου www.kifissia.gr, στο site του Οργανισμού. Πολιτισμού & Αθλητισμού www.vikelas.org, καθώς και στα ΚΕΠ Κηφισίας και Νέας Ερυθραίας, στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά), στο Πολιτιστικό Κέντρο του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (Εμμανουήλ Μπενάκη 3, Κηφισιά) και σε άλλα επιλεγμένα σημεία.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου: «Ελπίζουμε και τα φετινά “Μενάνδρεια” να σας ψυχαγωγήσουν!!!».

Ολόκληρο το πρόγραμμα των «Μενανδρείων 2016» ΕΔΩ……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here