Οι ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ προσπάθειες του κ. Αθανάσιου Έλλις να στηρίξει την κα Σακελλαροπούλου και να «μειώσει» το ρόλο του Προκόπη Παυλόπουλου.

0
414

Μάταιος κόπος!

Κάτι «φιντάνια»-για να χρησιμοποιήσουμε φρασεολογία Κουτσούμπα-της δημοσιογραφίας, όπως ο κ. Αθανάσιος Έλλις, δεν φαίνεται να παίρνουν το μάθημά τους από την  κοινή γνώμη του ίδιου του χώρου τους, δηλαδή της δημοσιογραφίας. Τουλάχιστον εκείνης που επιμένει να δικαιολογεί το ρόλο της.

Ενώ λοιπόν οι συντριπτικά περισσότεροι δημοσιογράφοι με την επίσκεψη Ερντογάν θυμήθηκαν τη γενναία στάση του τ. ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου τον Δεκέμβριο του 2017 και παρότρυναν Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη να κάνουν το ίδιο, ορισμένοι, όπως ο κ. Έλλις στην Καθημερινή (14.12.2023), έσπευσαν να «αποθεώσουν» την σχεδόν «αμίλητη» μπροστά στον Ερντογάν κα Σακελλαροπούλουκαι να θυμηθούν τι; Το ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος «όξυνε» δήθεν το κλίμα και καθόταν στην άκρη του καναπέ!!

Δηλαδή αναπαρήγαγαν και πάλι τον σκηνικό που είχε στήσει και τότε ο ΣΚΑΙ, με πρωταγωνιστή τον κ. Άρη Πρωτοσάλτε!!! Τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από δημοσιογράφους οι οποίοι έχουν  αναλάβει την αποστολή «πολιτικής κατεδάφισης» του Προκόπη Παυλόπουλου και του Κώστα Καραμανλή, ενώ παραμένουν «υμνητές» του καθεστώτος Σημίτη;

Μάταιος ο κόπος τους. Ο κόσμος-και ο κόσμος της αντικειμενικώς σκεπτόμενης δημοσιογραφίας-έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ασφαλής μάρτυρας το γεγονός ότι μένουν μόνο κάτι εξαιρέσεις, όπως ο κ. Έλλις. Α, και κάτι συνάδελφοι του κ. Έλλις, του ιδίου μάλιστα διαμετρήματος, όπως ο κ. Μανώλης Καψής. Σε κάποιο site είδαμε και αυτόν να γράφει τα ίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here