Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας;;

0
167

Διαβάστε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που περιέχονται σε απόρρητη έκθεση της CIA…με βάση πληροφορίες ελλήνων αξιωματικών τον Μάρτιο του 1944.

Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα εγκλήματα πολέμου και τις θηριωδίες των Ναζί στην Ελλάδα.

Σταθήκαμε σε ένα σημείο της απόρρητης αναφοράς που αναφέρεται στους εμπρησμούς χωριών στην Ελλάδα από τις Ναζιστικές δυνάμεις κατοχής.

Δείτε προσεκτικά τα στοιχεία του πίνακα:

Σύμφωνα με επίσημες αναφορές…..1,5 εκατ. έλληνες έμειναν άστεγοι, χωρίς τροφή και φαγητό……ως συνέπεια της ολικής καταστροφής από εμπρησμό 551 πόλεων-χωριών που αντιστοιχούσαν σε 103.250 οικογένειες!

Στα στοιχεία του πίνακα δεν περιέχονται χωριά που καταστράφηκαν μερικώς!

Σήμερα μετά από 70 χρόνια…κάτω από τον Γερμανικό ζυγό της Μέρκελ και την κατοχή των μνημονίων τι έχει αλλάξει;;

Κοντά στα 2 εκατ. άνεργοι…..πάνω από 5 εκατ. στα όρια της φτώχεια…..πάνω από 5.000 αυτοκτονίες λόγω μνημονίων!

Σπίτια που βγαίνουν στο σφυρί…..πάνω από 600 χιλ. νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα…

Δεν φτάνει που κατάσφαξαν χιλιάδες έλληνες, έκαψαν χιλιάδες σπίτια, κατάκλεψαν την περιουσία και τον χρυσό της τράπεζας της Ελλάδας…κάνουν τον Γερμανό σφυρίζουν αδιάφορα και δεν πληρώνουν φράγκο!

Βέβαια κανένας από την προδοτική συγκυβέρνηση δεν τόλμησε να ψελλίσει πόσο μάλλον να διεκδικήσει τα Γερμανικά Κατοχικά Δάνεια.

Αυτό όμως που δεν ξεχνάνε οι Γερμανοί…οι Γερμανοί που διέγραψαν δυο φορές το δικό τους χρέους…..είναι να μας κουνάνε το δάχτυλο και να οδηγούν την Ελλάδα σε αφανισμό για 2η φορά μέσα σε 70 χρόνια!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here