Οι δέκα ράβδοι χρυσού με την «μυθική» αξία, στο Μονακό και η σχέση τους με τον Γιώργο Τράγκα.

0
322

Δέκα ράβδους χρυσού οι οποίοι βρέθηκαν σε τραπεζική θυρίδα στο Μονακό και αξίζουν σχεδόν 2,5 εκατομμύρια ευρώ εξετάζουν οι Αρχές, προκειμένου να βρεθεί η προέλευσή τους, στο πλαίσιο της έρευνας για το Πόθεν Έσχες του αποθανόντος Γιώργου Τράγκα.

Σύμφωνα με το Open TV, οι ελεγκτές ψάχνουν για επίσημα παραστατικά τα οποία να δικαιολογούν και να αποδεικνύουν το από πού προέρχονται οι ράβδοι, μελετώντας τη διαδρομή τους. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάτι, τα πολύτιμα ευρήματα θα κατασχεθούν.

«Όλα θα βρεθούν αρκεί να υπάρχει υπομονή, έχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες ελέγχου αλλά έχουμε και πολύ καλό δικαστικό σύστημα στην Ελλάδα που κάνει πολύ καλά τη δουλειά του» δήλωσε o πρώην διευθυντής του ΣΔΟΕ, Θεόδωρος Φλωράτος.

Τόσο οι ράβδοι χρυσού, όσο και τα 17 πολυτελή ακίνητα, αλλά και τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία που βρέθηκαν να ανήκουν στον Γιώργο Τράγκα, είναι κομμάτια του πάζλ μιας αμύθητης περιουσίας.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει ακόμα τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του εκλιπόντα δημοσιογράφου, αλλά και δύο συνεργατών του.

Θυμίζουμε ότι βάσει του πρώτου πορίσματος από τους έλεγχους που έγιναν, την περίοδο 2000-2020 το εισόδημα του Γιώργου Τράγκα έφτανε τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ της συζύγου του ήταν 446.000 ευρώ.

Η αντικειμενική αξία των ακινήτων του ζεύγους για την ίδια περίοδο υπολογίζεται στα 23 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην κατοχή τους είναι και δύο θυρίδες αγνώστου-προς το παρόν-περιεχομένου.

Υ.Γ. Π. Κουρτζίδης πρώην στενός Συνεργάτης Γιώργου Τράγκα αποκαλύπτει:

Υ.Γ.1. Γιώργος Τράγκας: «Ποιοι ξέπλεναν μαύρο χρήμα μέσω του ίδιου και Γιατί;» λένε οι σύντροφοι στο Κόμμα του.

«Ο πλουτισμός του Γιώργου Τράγκα δείχνει αδικαιολόγητος, όμως, το Πόθεν Εσχες θα ψάξει και θα αναδείξει και ποιοι και γιατί ξέπλεναν μαύρο χρήμα μέσω του εκλιπόντα»…λέει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, «Ελληνική Ανατροπή».

Ελεύθεροι Άνθρωποι»: Επικεφαλής νέου κόμματος ο Γιώργος Τράγκας - ΤΑ ΝΕΑ

Εμείς οι πρώην συνεργάτες του στο Κόμμα, αυτό που αναρωτιόμαστε είναι γιατί αυτοί οι 40-50 επιχειρηματίες που δήλωσαν σε ΜΜΕ ότι εκβιάζονταν από τον εκλιπόντα, δεν έβγαιναν να τα καταγγείλουν νωρίτερα; Γιατί τώρα;

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

Υ.Γ.2. Σε ανάρτηση της η Μαριάνα Πυργιώτη αναφέρει:

Αξιότιμοι κύριοι και πιθανόν κυρίες, που «πλερώνατε» αδρά τον Τράγκα επί δεκαετίες:

Είστε πιο κατάπτυστοι, πιο ανήθικοι και πιο αδίστακτοι κι απ αυτόν. Ειδικά αν σας εκβίαζε όπως λένε…Ξεφτιλισμένοι άπαντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here