Οι Δώδεκα Αιώνιοι.

0
318

Το τέλος του κόσμου ήταν μόνο η αρχή. Μετά το παγκόσμιο bestseller «Το Πέρασμα», ο Τζάστιν Κρόνιν παρουσιάζει τους «Δώδεκα Αιώνιους», το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος της τριλογίας του.

Σ’ ένα εφιαλτικό παρόν, που δημιούργησε ο ίδιος ο άνθρωπος, τρία πρόσωπα άγνωστα μεταξύ τους προσπαθούν να προχωρήσουν μέσα στο χάος.

Η Λίλα, γιατρός και σύντομα μητέρα, αν και έχει κλονιστεί από την εξάπλωση της βίας και της μόλυνσης, συνεχίζει να προετοιμάζεται για την άφιξη του παιδιού της την ώρα που η κοινωνία γύρω της καταρρέει. 

Ο Κίτριτζ, γνωστός στον κόσμο ως «ο Έσχατος του Ντένβερ», υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει το οχυρό του και τώρα ταξιδεύει μόνος. Η Έιπριλ, μια έφηβη που αγωνίζεται να κρατήσει το μικρό αδερφό της ασφαλή, σε ένα τοπίο θανάτου και ολέθρου. Οι τρεις τους θα ανακαλύψουν ότι δεν είναι εντελώς αφημένοι στη μοίρα τους….και ότι υπάρχει ελπίδα ακόμη και στην πιο σκοτεινή νύχτα.

Εκατό χρόνια στο μέλλον, η Έιμι με τους υπόλοιπους δίνουν μάχη για τη σωτηρία της ανθρωπότητας…..χωρίς να γνωρίζουν ότι οι κανόνες έχουν αλλάξει.

«Οι Δώδεκα Αιώνιοι», ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα, δοσμένο από μια εξαιρετική λογοτεχνική πένα, αφηγείται μία επική όσο και συναρπαστική ιστορία αυτοθυσίας και επιβίωσης.

Βιογραφικό Συγγραφέα

Γεννημένος στη Νέα Αγγλία, ο Τζάστιν Κρόνιν είναι ο συγγραφέας του Mary and O’Neil, το οποίο τιμήθηκε με τα βραβεία PEN/Hemingway και Stephen Crane, καθώς και του The Summer Guest. 

Μετά την αποφοίτησή του στη Δημιουργική Γραφή από από το Εργαστήρι Συγγραφέων του Πανεπιστημίου της Αϊόβα, ο Κρόνιν διδάσκει Αγγλική Γλώσσα στο Πανεπιστήμιο Ράις και ζει με την οικογένειά του στο Χιούστον του Τέξας.

Από τις εκδόσεις μας κυκλοφορεί επίσης το μυθιστόρημά του Το Πέρασμα, που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία και χαρακτηρίστηκε «μυθιστόρημα της χρονιάς» από το σύνολο σχεδόν του αμερικανικού Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here